Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probabil cel mai ofensator tricou conceput vreodata. Cum s-a afisat un barbat in public

Antena3 Antena3,
Probabil cel mai ofensator tricou conceput vreodata. Cum s-a afisat un barbat in public

O tanara a postat pe Twitter o imagine cu ceea ce ar putea fi numit cel mai ofensator tricou din lume. Mesajul printat pe obiectul vestimentar, mai exact initialele LGTB si o explicatie destul de. continuă pe Antena3

Ne-a tarat efectiv. O femeie a prins cel mai mare aligator intalnit vreodata in Mississippi. Ce a facut cu reptila (FOTO)

O femeie a reusit sa prinda cel mai mare aligator, care a fost capturat vreodata in Mississippi. Tiffany Wienke, din Vicksburg, Mississippi, sustine ca a petrecut 20 de ore in zona Bayou Pierre.

Probabil cel mai dorit loc de munca. Se cauta un om care sa se uite la Aurora Boreala

Un hotel din Finlanda a dat un anunt de angajare cel putin suprinzator. Se cauta o persoana care sa se uite la Aurora Boreala, iar conditiile sunt putin dificile, potrivit Libertatea. ro. Cei care nu pot sa.

S-a descoperit cel mai vechi semn de viata de pe pamant o fosila de 3.700 de miliarde de ani

Oamenii de stiinta care au cercetat o noua zona proaspat expusa din Groenlanda, care pana acum era acoperita de zapada, sustin ca au descoperit cea mai veche fosila vazuta vreodata, ramasitele unor microbi care au trait cu 3. 700 de miliarde de ani in urma, relateaza The Washington Post.

VIDEO. Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor

Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor .

Rolurile s-au inversat. Cand omul devine cel mai bun prieten al cainelui

Cainele este cel mai bun prieten al omului. Este un fapt cunoscut si care apare in aproape orice conversatie legata de simpaticele patrupede. Exista situatii insa cand rolurile se.

Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia.

Dacian Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia. Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba in Guver.

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

Ministrul Sanatatii: Managerul de la Floreasca mi-a inaintat demisia. In cel mai scurt timp numesc interimar

Managerul interimar al Spitalului Floreasca, Sorin Paun, si-a inaintat demisia din functie, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Ministrul a spus ca, in cel mai scurt timp, va fi numit un nou manager interimar care sa asigure buna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )