Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul Sanatatii: Managerul de la Floreasca mi-a inaintat demisia. In cel mai scurt timp numesc interimar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Sanatatii: Managerul de la Floreasca mi-a inaintat demisia. In cel mai scurt timp numesc interimar

Managerul interimar al Spitalului Floreasca, Sorin Paun, si-a inaintat demisia din functie, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Ministrul a spus ca, in cel mai scurt timp, va fi numit un nou manager interimar care sa asigure buna. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sanatatii, despre fetita ranita grav la Constanta si transferata de acolo la Bucuresti, apoi la Iasi: Vom cerceta daca s-a gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, ca fetita din judetul Constanta care a ramas fara picioare dupa ce a fost lovita de remorca unui tractor este in stare grava, fiind operata la Iasi.

Ministrul Sanatatii: De la 1 octombrie, plata garzilor va fi facuta la un cu totul alt nivel. Guvernul a adoptat o OUG care prevede majorari si de peste 90% (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca Executivul s-a tinut de cuvant si miercuri a adoptat o Ordonanta de Urgenta, astfel incat, de la 1 octombrie, plata garzilor pentru.

Ministrul Sanatatii: De la 1 octombrie plata garzilor va fi facuta la un alt nivel

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca plata garzilor va fi facut la un an nivel incepand cu 1 octombrie.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )