Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia. Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba in Guver. continuă pe Antena3

Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia.

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

Dacian Ciolos, despre cazul lui Petre Toba: in aceste conditii, e cel mai bine pentru Guvern ca dansul sa plece

Prima reactie a premierului Dacian Ciolos, dupa ce DNA a cerut aviz pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului de Interne, Petre Toba. Seful Guvernului a declarat ca Toba ar trebui sa.

Dacian Ciolos: Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice total depasite

Dacian Ciolos a declarat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei, ca in acest moment terorismul si migratia au devenit amenintarea cea mai serioasa, el subliniind in acest context ca Romaniei ii este negat accesul la Schengen pe motive politice.

Nubia Z11 este cel mai subtire smartphone de 5,5 inci

Posibilitatea sa va indragostiti de un smartphone chinezesc este foarte mare in momentul in care pui mana pe un Nubia Z11 sau alte cateva creatii cu un design premium fara nici un fel de margini ale ecranului. Nubia, unul dintre brandurile ZTE sub care compania lanseaza dispozitive premium, s-ar putea sa devina mult mai relevant [].

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Dacian Ciolos acuza: Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca tarii noastre ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice de mai bine de cinci ani, scrie.

Petre Toba a demisionat din functia de ministru de Interne, dupa ce DNA a cerut aviz privind inceperea urmaririi penale in cazul sau: Premierul Dacian Ciolos i-a acceptat demisia

00 Premierul Dacian Ciolos a acceptat demisia lui Petre Toba din functia de ministru de Interne, potrivit unui comunicat al Guvernului. Prim-ministrul Dacian Ciolos a acceptat demisia domnului.

De mai bine de 5 ani, Romaniei ii este negat accesul la Schengen pentru motive politice

ACTUALIZARE 13:43 Ciolos: Ne propunem revigorarea diplomatiei economice prin promovarea produselor nationale si atragerea de noi investitii Revigorarea diplomatiei economice, prin promovarea produselor si serviciilor nationale si atragerea de noi investitii in Romania, este una dintre prioritatile actualului Guvern, a declarat premierul Dacian Ciolos, potrivit unor surse din presa.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )