Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO. Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor

Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor . continuă pe România Liberă

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria. Piesa a fost reactualizata prin.

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

Cel mai mare jaf virtual din Romania. Hackerii au furat 37 de milioane de euro printr-un singur click

Hackerii au dat lovitura vietii lor. Chiar aici, in Romania. 40 de milioane de euro a pierdut o companie din Bistrita dintr-un singur click. Cu ajutorul unor identitati false, hackerii au convins o.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

China si Ucraina, MEGA AFACERE impreuna! O companie chineza a cumparat de la o intreprindere ucraineana drepturile pentru cel mai mare avion de transport din lume

Antonov, intreprinderea ucraineana de stat a vandut companiei chineze China Airspace drepturile privind cel mai mare avion de transport din lume An-225 Mriya. Negocierile.

Cea mai RARA rasa de caini din lume poate fi admirata la Targu Mures

Cea mai rara rasa de caini din lume, Lundehund, va fi prezenta la Dracula Dog Show de la Targu Mures.

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Probabil cel mai ofensator tricou conceput vreodata. Cum s-a afisat un barbat in public

O tanara a postat pe Twitter o imagine cu ceea ce ar putea fi numit cel mai ofensator tricou din lume. Mesajul printat pe obiectul vestimentar, mai exact initialele LGTB si o explicatie destul de.

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )