Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procedura de acordare a zilelor libere pentru parinti, cand nu se desfasoara activitate de invatamant (Adrian Benta)

Hotnews Hotnews,
 Procedura de acordare a zilelor libere pentru parinti, cand nu se desfasoara activitate de invatamant (Adrian Benta)

Avand in vedere criza coronavirusului, Guvernul a luat cateva masuri. Una dintre ele este legata de zilele libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor. Consultantul fiscal Adrian Benta a facut o analiza a acesteia. continuă pe Hotnews

Zile libere pentru parinti, cand se inchid scolile: Acte necesare. Salariatii pentru care patronul poate refuza

Sambata s-a publicat in Monitorul Oficial Hotararea de Guvern 2172020 pentru aplicarea Legii 192020 privind zilele libere platite, acordate parintilor, cand se inchid scolile fara sa fie vacante sau sarbatori legale. S-a completat si lista de categorii de salariati pentru care patronul poate refuza acordarea zilelor libere - prin ordonanta de urgenta.

Care sunt parintii care nu pot beneficia de plata zilelor libere pentru supravegherea copiilor

Guvernul a aprobat modul de acordare a zilelor libere pentru parintii care isi supravegheaza copiii pana in 12 ani, cand cursurile sunt suspendate sau scolile inchise.

Pasii pentru a beneficia de zile libere pentru supravegherea copiilor

Guvernul a aprobat modul de acordare a zilelor libere pentru parintii care isi supravegheaza copiii pana la 12 ani, in situatia suspendarii cursurilor sau inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Hotararea de Guvern stabileste ca zilele lucratoare pana la incetarea situatiei de urgenta decretata, cu exceptia celor din perioada vacantelor scolare, sa fie zile libere acordate, la cerere, unuia din parinti.

HOROSCOP Berbec. Sfaturi pentru parinti cu copil Berbec. Caracteristici ale parintelui Berbec

Fiecare zodie poate avea influentele sale ce isi lasa amprenta asupra personalitatii noastre ca adulti, parinti sau copii. Iata horoscop Berbec!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )