Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un procuror sef a fost condamnat din cauza lehamitei fata de munca

Adevărul Adevărul,
Un procuror sef a fost condamnat din cauza lehamitei fata de munca

Fosta sefa a Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani a fost condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare dupa ce mintit ca a solutionat 142 de dosare penale. continuă pe Adevărul

Arabia Saudita: Contractul lui Victor Piturca cu Al Ittihad a fost reziliat din cauza necalificarii in grupele Ligii Campionilor Asiei

Contractul lui Victor Piturca cu clubul saudit Al Ittihad a fost reziliat printr-o decizie unilaterala. Hotararea vine dupa ce echipa a ratat obiectivul principal in precedentul sezon: calificarea in grupele Lig.

Incendii de proportii pe coasta de vest a SUA. Flacarile se extind din cauza vantului si a secetei

Sute de persoane ai fost nevoite sa-si paraseasca locuintele din cauza incendiilor de vegetatie care afecteaza Coasta de Vest a Statele Unite, din Alaska pana in California si care au distrus deja zeci de.

Tramvaie blocate la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect: Trafic ingreunat spre Piata Unirii

Mai multe tramvaie au fost oprite in cursul diminetii de joi pentru aproximativ 30 de minute, la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect ramas blocat pe linia 32. Avand in vedere situatia, s-au ingistat.

Coloana de tramavaie in zona Pietei Rahova, din cauza unui vagon defect

Tramvaiele au fost oprite timp de aproximativ 30 de minute, la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect ramas blocat pe linie, ingistrandu-se intarzieri in circulatia spre Piata Unirii, informeaza.

Angelina Jolie: Criza refugiatilor din cauza conflictelor armate, o explozie de suferinta

Actrita Angelina Jolie, a caracterizat, sambata, in Turcia, criza refugiatilor stramutati din cauza conflictelor armate ca fiind o explozie de suferinta.

Romi sau tigani? Diaspora se plange ca romanii au de suferit din cauza romilor si vor ca acestia sa se numeasca tigani

Problema confundarii termenilor romi cu romani a starnit numeroase reactii ale diasporei deoarece sustin ca au avut de suferit din cauza asocierii romilor cu romanii. Asociatia pentru integrarea.

Inaugurarea pasajului de la Piata Presei, amanata din cauza ENEL

Lucrarile la Pasajul de la Piata Presei s-a incheiat, dar inaugurarea acestuia intarzie din cauza unui post de transformare al companiei ENEL care incurca inchiderea unor trotuare din zona pasajului. Comisia de.

Jean Padureanu a fost eliberat din inchisoare

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu a fost eliberat din inchisoare. Instanta Tribunalului Ilfov a respins ca nefondata contestatia formulata de Directia Nationala Anticoruptie impotriva.

Cateva erate la referendumul din 2012, pentru uzul dlui procuror-sef Nitu

In atentia procurorului-sef PICCJ, dl Nitu: exista intr-adevar un caz categoric de abuz in serviciu in august 2012, iar institutia pe care o conduceti, din 2013, avea inca de atunci temeiuri cat se poate de solide pentru a da curs instrumentarii lui. Iata unul din ele: Victor Paul Dobre: Iti spun eu ce vor [Ponta si Antonescu] : vor sa dea Ordonante, sa faca o nebunie intreaga. V : Nu pot sa cred! Victor Paul Dobre: Da, da! Sa faca o Ordonanta, sa nu voteze aia de afara, sa-i scoata de pe liste, o nebunie intreaga.

Un spargator de banci, care a fost prins de politie in timp ce manca biscuiti dupa jaful din 14 ianuarie, a fost condamnat la inchisoare

Share Lindsey, in varsta de 32 de ani, din Greensburg SUA, a fost condamnat la inchisoare, cu o sentinta ce se incadreaza intre 2 si 4 ani, in urma jafului comis la Citizens Bank din Pennsylvania, informeaza yakimaherald. com. Arestul s-a petrecut in data de 14 ianuarie, la 20 minute dupa comiterea jafului, cand vinovatul s-a oprit sa manance biscuiti la un local din apropierea bancii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )