Libnet.ro
UNICEF

12:00

Procurorii cer date despre zborul elicopterului SMURD inaintea prabusirii in Lacul Siutghiol

Antena3 Antena3,
Procurorii cer date despre zborul elicopterului SMURD inaintea prabusirii in Lacul Siutghiol

Procurorii militari au cerut date si explicatii despre evolutia in zbor a elicopterului SMURD inainte de momentul prabusirii in lacul Siutghiol, dar si ridicarea unor obiecte si inscrisuri care pot fi folosite. continuă pe Antena3

Procurorii cer date despre zborul elicopterului SMURD inaintea prabusirii si ridicarea unor obiecte

Procurorii militari au cerut, vineri, date si explicatii despre evolutia in zbor a elicopterului SMURD inainte de momentul prabusirii in lacul Siutghiol, dar si ridicarea unor obiecte si inscrisuri care pot fi folosite ca probe in ancheta, potrivit Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Nicusor Constantinescu, despre accidentul elicopterului SMURD: intreg sistemul de salvare este gresit

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat vineri ca intreg sistemul de salvare este gresit. intreg sistemul de salvare este gresit. De ce? Pentru ca nu include toate.

Ce spune ROMATSA despre elicopterul prabusit: Conditiile meteo erau bune, iar vizibilitatea de peste 6 km

Intr-un comunicat de presa, ROMATSA a dat detalii despre zborul elicopterului SMURD care s-a prabusit in dupa-amiaza zilei de 15 decembrie Elicopterul EC 135 SMURD -348 a depus planul de zbor la ROMATSA in.

UPDATE. VIDEO+GALERIE FOTO: Toate cele 4 persoane aflate la bordul elicopterului SMURD prabusit in Lacul Siutghiol AU MURIT. Parlamentarii cer raportul MAI. Reactiile MAI, ROMATSA si CJ Constanta

Toate cele patru persoane aflate la bordul elicopterului SMURD prabusit in Lacul Siutghiol au murit. Este vorba de doi piloti si doi paramedici care se intorceau dintr-o misiune la Tulcea. Vicepremierul Gabriel Oprea, care s-a deplasat luni seara la locul tragediei, va prezenta raportul de ancheta. Comisia de aparare din Senat a solicitat sa primeasca raportul MAI privitor la accident si interventia de salvare.

Doua victime de la bordul elicopterului SMURD, filmate cu drona dupa prabusire: Procurorii au vizionat imaginile

Procurorii militari au descarcat vineri imaginile surprinse de drona lui Bogdan Dumitru la locul prabusirii elicopterului SMURD in Lacul Siutghiol. Calitativ, imaginile nu sunt foarte bune, insa se pot distinge.

Prabusirea elicopterului SMURD. Procurorii incep urmarire penala pentru ucidere din culpa

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in dosarul privind prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in rem, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca.

Tragedia elicopterului SMURD. Procurorii au inceput urmarirea penala in rem si pentru ucidere din culpa

Procurorii militari din Parchetul General au inceput urmarirea penala in rem si pentru ucidere din culpa in cazul elicopterului SMURD prabusit luni in Lacul Siutghiol din judetul Constanta. Comandorul Petre.

Procurorii militari au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, dupa prabusirea elicopterului SMURD

Procurorii militari au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa dupa prabusirea elicopterului SMURD in Lacul Siutghiol, informeaza B1 TV. Ancheta vizeaza deocamdata fapte si nu persoane.

Raportul MAI despre prabusirea elicopterului SMURD: Aeronava nu avea pilot automat si baliza pentru semnalizare in caz de accident pe mare

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, subcomisar de politie Monica Dajbog, a sustinut marti, o declaratie de presa, avand ca tema modul in care a decurs misiunea de cautare-salvare in cazul.

Propietarul dronei care a filmat accidentul elicopterului SMURD: E tulburator. M-am dus cu drona fix deasupra cozii elicopterului si se vede clar cum cineva incerca sa supravietuiasca. Tragea de coada elicopterului

Ajutor! . Nu mai rezist! . Ne inecam! - acestea au fost ultimele strigate de ajutor ale pilotului care lupta sa traiasca. Imagini mult mai dure au fost surprinse insa de o drona ce a survolat zona tragediei la cateva minute dupa parbusirea elicopterului SMURD. Filmarea este analizata acum de procurori. Sunt ultimele clipe de viata, momente cutremuratoare, spune proprietarul dronei care a vazut inregistrarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )