Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii au cerut doi ani de inchisoare pentru Neymar in urma transferului sau fraudulos la Barcelona

România Liberă România Liberă,
Procurorii au cerut doi ani de inchisoare pentru Neymar in urma transferului sau fraudulos la Barcelona

Procuratura spaniola a solicitat o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru fotbalistul brazilian Neymar, pentru rolul sau jucat in cazul de coruptie din jurul transferului sau de la FC Santos la FC Barcelona. continuă pe România Liberă

Procurorii cer doi ani de inchisoare si o amenda-record pentru Neymar

Parchetul spaniol cere o pedeapsa de doi ani de inchisoare si o amenda de 10 milioane de euro pentru starul Barcelonei, Neymar, in dosarul transferului sau de la FC Santos.

Probleme pentru Neymar: Procurorii cer doi ani de inchisoare pentru atacantul Barcelonei intr-un dosar de coruptie

Procurorii spanioli cer o pedeapsa de doi ani de inchisoare si o amenda de 10 milioane de dolari pentru Neymar, atacantul Barcelonei, intr-un caz de coruptie legat de controvesatul sau transfer de la.

FOTO. Un caricaturist risca 25 de ani de inchisoare pentru ca a pretins ca este autorul personajului Kung Fu Panda

Un caricaturist amator risca pana la 25 de ani de inchisoare dupa ce a pretins in mod fals ca producatorii de la Hollywood i-au furat ideea in privinta personajului Kung Fu Panda, scrie Sky News.

Povestea primului american decapitat de Statul Islamic, narata intr-un documentar realizat la doi ani dupa moartea jurnalistului

Jurnalistul american James Foley este cunoscut mai mult pentru modul in care a murit: ingenunchiat in desert, intr-o uniforma portocalie de puscarias, decapitat de un terorist cu masca, despre care s-a aflat mai tarziu ca ar fi Mohammed Emwazi, scrie The Guardian. Acum, un prieten din copilarie a facut, cu ajutorul BBC, un film care spune povestea vietii jurnalistului si nu a mortii sale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )