Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva lui Sebastian Ghita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru noi fapte de coruptie comise de cand acesta este parlamentar, dar si inaintea mandatului, au declarat surse judiciare, precizand ca Ghita a fost citat sa se prezinte,. continuă pe Wall-Street Ro

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru noi fapte de coruptie comise de cand acesta era parlamentar, dar si inaintea mandatului, au declarat surse judiciare, precizand ca Ghita a fost citat sa se prezinte in cursul zilei de astazi la DNA Ploiesti.

DNA extinde urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita

DNA extinde urmarirea penala in cazul lui Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, iar perioada vizata este cea din mandatul de parlamentar si inainte de inceperea acestuia. Procurorii vor si extinderea.

DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la DNA Ploiesti miercuri dimineata, la ora 9. 30, el spunand ca saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte in fata procurorilor, ca nu stie de ce a fost chemat sau daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele.

Procurorii DNA au pus sechestru pe conturile a 51 de firme controlate de Ghita

Procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile, actiunile si conturile lui Sebastian Ghita, precum si pe conturile a 51 de societati comerciale controlate de acesta, in dosarul in care deputatul este urmarit penal pentru trafic de influenta si evaziune,.

CCR: Judecatorul NU poate deschide urmarirea penala in absenta procurorului si a suspectului

Curtea Constitutionala a admis exceptia de neconstitutionalitate a unui articol din Codul de Procedura Penala si astfel judecatorul de camera preliminara nu mai poate deschide urmarirea penala in absenta procurorului si a suspectului sau a inculpatului. Decizia CCR este definitiva.

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe sotia senatorului Alexandru Cordos

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu a inculpatei Mihaiela Lucia Cordos, referent in cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj si sotia senatorului Alexandru Cordos, acuzata de doua infractiuni de trafic de influenta, arata un comunicat DNA.

Procurorii DNA au trimis in judecata un agent de politie acuzat de trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Lazar Vasile, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta, arata un comunicat DNA.

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Toni Grebla

Procurorii au pus sechestru pe o parte din averea lui Toni Grebla. Fostul judecator al Curtii Constitutionale a fost astazi la DNA, unde a aflat de sechestru. La iesire, Grebla a spus ca ancheta i-a.

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Andrei Chiliman

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa puna sechestru pe averea primarului Andrei Chiliman, in dosarul in care acesta este acuzat de complicitate la trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat, precizeaza mai multe surse din presa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )