Libnet.ro
UNICEF

15:00

DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

România Liberă România Liberă,
DNA extinde urmarirea penala fata de deputatul PSD Sebastian Ghita. Noile acuzatii sunt in dosarul cumnatului lui Ponta. Ce spune Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns la DNA Ploiesti miercuri dimineata, la ora 9. 30, el spunand ca saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte in fata procurorilor, ca nu stie de ce a fost chemat sau daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera sa nu se intample lucruri rele. continuă pe România Liberă

DNA extinde urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita

DNA extinde urmarirea penala in cazul lui Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, iar perioada vizata este cea din mandatul de parlamentar si inainte de inceperea acestuia. Procurorii vor si extinderea.

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru noi fapte de coruptie comise de cand acesta este parlamentar, dar si inaintea mandatului, au declarat surse judiciare, precizand ca Ghita a fost citat sa se prezinte,.

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita

Procurorii DNA extind urmarirea penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, pentru noi fapte de coruptie comise de cand acesta era parlamentar, dar si inaintea mandatului, au declarat surse judiciare, precizand ca Ghita a fost citat sa se prezinte in cursul zilei de astazi la DNA Ploiesti.

PREMIERA. Confiscare EXTINSA pentru deputatul PSD Sebastian Ghita. Sechestre pe intreaga sa avere si pe conturile a 24 de apropiati si a 51 de firme

Sebastian Ghita, deputat PSD, este primul inculpat fata de care DNA aplica sechestre asiguratorii pentru ca, in cazul in care judecatorii decid condamnare, sa se poata recupera, prin CONFISCARE EXTINSA, prejudiciile savarsite prin grave infractiuni, valorile astfel obtinute fiind imprastiate prin firme, la rude si prieteni.

CCR: Judecatorul NU poate deschide urmarirea penala in absenta procurorului si a suspectului

Curtea Constitutionala a admis exceptia de neconstitutionalitate a unui articol din Codul de Procedura Penala si astfel judecatorul de camera preliminara nu mai poate deschide urmarirea penala in absenta procurorului si a suspectului sau a inculpatului. Decizia CCR este definitiva.

Deputatul PSD Ion Ochi a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe deputatul PSD Ion Ochi, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, aflat in prezent sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita.

Sebastian Ghita, urmarit penal pentru trafic de influenta, spalare de bani si coruperea alegatorilor

DNA a extins urmarirea penala in cazul lui Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova. Acesta este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani, evaziune fiscala, coruperea alegatorilor,.

Ghita le CERE colegilor parlamentari sa reactioneze la decizia DNA extrem de grava si neconstitutionala

Deputatul PSD Sebastian Ghita le-a cerut parlamentarilor sa reactioneze la decizia DNA in cazul sau privind interzicerea exercitarii functiei de ales, intrucat decizia este extrem de grava, neconstitutionala si cu potentiale repercursiuni asupra democratiei in Romania.

Ghita le cere parlamentarilor sa reactioneze la decizia DNA in cazul sau privind interzicerea exercitarii functiei de deputat

Deputatul PSD Sebastian Ghita le solicita parlamentarilor, printr-o scrisoare, sa reactioneze la decizia DNA in cazul sau privind interzicerea exercitarii functiei de ales, sustinand ca aceasta i se pare o.

DNA extinde cercetarile in cazul lui Darius Valcov pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticourptie au extins marti cercetarile in cazul lui Darius Valcov, acesta fiind adus din nou la sediu DNA pentru audieri, informeaza B1 TV. Fostul ministru de Finante este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )