Libnet.ro
UNICEF

08:00

Procurorii DNA Ploiesti efectueaza joi perchezitii la sediul central Apa Nova (VIDEO)

B1 B1,
Procurorii DNA Ploiesti efectueaza joi perchezitii la sediul central Apa Nova (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti efectueaza joi dimineata perchezitii la sediul central Apa Nova, informeaza B1 TV. Sunt cautate documente care ar putea fi folosite ca probe in dosar. Acest dosar vizeaza fapte de. continuă pe B1

DNA ridica documente de la sediul central Apa Nova

ACTUALIZARE 11:00 Directorul general adjunct Apa Nova: Procurorii au cerut contracte comerciale din perioada 2008-2015 Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsica Chiru, a precizat ca procurorii anticoruptie din Ploiesti au solicitat, azi, conducerii institutiei o serie de contracte comerciale din perioada 2008-2015, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 09:46 Procurorii ridica documente si de la Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 din Bucuresti.

Acuzatii de coruptie la Apa Nova, Primaria Capitalei si Primaria Sector 1. Procurorii DNA Ploiesti ridica documente

UPDATE Procurorii au ridicat documente de la Apa Nova, de la Primaria Capitalei si de la cea a Sectorului 1 / Ar fi vizat un fost consilier personal al lui Oprescu / Costin Berevoianu a ajuns la DNA Ploiesti

Procurorii DNA Ploiesti ridica, joi, documente de la Apa Nova, Primaria Sectorului 1 si Primaria Capitalei, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie ce ar fi fost comise de persoane din conducerea societatii, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. 03: Apa Nova anunta intr-un comunicat ca documentele solicitate de DNA sunt pentru perioada 2008 - 2015 si sunt contracte comerciale cu subantreprenori Apa Nova Bucuresti. 24 Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, a ajuns la DNA Ploiesti unde va fi audiat intr-un dosar de trafic de influenta si cumparare de influenta in legatura cu derularea unor contracte ale Apa Nova Bucuresti.

Procurorii DNA suceveni au facut perchezitii la firme din domeniul energiei eoliene, intr-un caz privind fraudarea de fonduri UE

Procurorii DNA Suceava au facut azi dimineata perchezitii la sediile a doua firme din judetul Bacau, cu activitate in domeniul energiei eoliene, intr-un caz ce vizeaza suspiciuni privind fraudarea de fonduri europene, prejudiciul fiind estimat la doua milioane de euro.

Procurorii DNA efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la Consiliul Judetean si la sediul PNL Botosani

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Consiliul Judetean si la sediul PNL Botosani in urma unor suspiciuni legate de contracte de achizitii, informeaza B1 TV. Aceste contracte ar fi fost incheiate de CJ cu.

Apa Nova, precizari privind solicitarile procurorilor DNA Ploiesti: Nu s-au efectuat perchezitii, s-au solicitat o serie de documente. Conducerea institutiei a pus si va pune la dispozitie cu toata transparenta cele solicitate

Apa Nova vine cu precizari in legatura cu solicitarile procurorilor de la DNA Ploiesti. Compania a anuntat ca in afara de documentele ridicate, Directia Nationala Anticoruptie nu a facut alte perchezitii.

Viorel Gheorghe Radu, director in CNCAN, trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita

Directorul Directiei Supraveghere Utilizare Radiatii Ionizante din cadrul Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), Viorel Gheorghe Radu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA,.

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe apartamentul si pe contul bancar al fostei sefe DIICOT, Alina Bica

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe un apartament si un cont bancar, aflate pe numele fostei procuroare-sef DIICOT, Alina Bica, si pe o casa proprietate a fostului sef al Fiscului, Serban Pop.

Primaria Capitalei dezminte informatiile potrivit carora procurorii DNA ar efectua perchezitii la sediul institutiei in dosarul Apa Nova

Primaria Capitalei a precizat printr-un comunicat de presa remis Agerpres ca procurorii anticoruptie nu fac perchezitii la sediul institutiei, dar ca sunt puse la dispozitia anchetatorilor documente referitoare.

UPDATE: Moisescu, Berevoianu si Semenescu, RETINUTI in mega-scandalul Apa Nova, Dimineata, procurorii au ridicat acte de la primariile Capitalei si Sectorului 1.

Procurorii DNA Ploiesti i-au retinut pe Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Semenescu pentru trafic de influenta /cumparare de influenta in derularea contractelor Apa Nova Bucurest. Berevoianu este consilierul primarului general Sorin Oprescu si fost director Apa Nova.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )