Libnet.ro
UNICEF

08:00

Procurorul Daniel Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT, va fi audiat luni de Consiliul Superior al Magistraturii

Adevărul Adevărul,
Procurorul Daniel Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT, va fi audiat luni de Consiliul Superior al Magistraturii

ProcurorulDaniel Horodniceanu, propus sa preia sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), va fi audiat, luni, de membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM). continuă pe Adevărul

Procurorul Daniel Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT, audiat la CSM: Trebuie readusa increderea in procurori

ProcurorulDaniel Horodniceanu, propus sa preia sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), este audiat, luni, de membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Fostul sef al Directiei Antitero din Parchetul General, Alina Bica a fost trimisa in judecata pentru coruptie.

Procurorul propus pentru sefia DIICOT, Daniel Horodniceanu, sustine luni interviul la CSM

Procurorul Daniel Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc pentru sefia DIICOT, va sustine, luni, interviul, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Ministrul Justitiei, despre Horodniceanu: Faptul ca a dat dovada de umor e un motiv in plus la care nu m-am gandit cand l-am propus pentru sefia DIICOT (VIDEO)

Propunerea ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru ca Daniel Horodniceanu sa fie sef al DIICOT a primit aviz favorabil de la Consiliul Superior al Magistraturii. Faptul ca in conditiile unui interviu a dat.

Daniel Horodniceanu: Trebuie imbunatatita imaginea DIICOT si readusa increderea in procurori

Daniel Horodniceanu, propus pentru functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organziata si Terorism, a spus, in interviul sustinut la CSM ca trebuie imbunatatita imaginea DIICOT si readusa increderea in.

Procurorul Daniel Horodniceanu sustine luni interviul pentru sefia DIICOT

Procurorul Daniel Horodniceanu va sustine, luni, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), interviul pentru functia de procuror sef al DIICOT, in care a fost propus de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc.

Procurorul Daniel Horodniceanu, recomandat la sefia DIICOT de viata sociala foarte saraca

Audiat in CSM, procurorul Daniel Horodniceanu a uimit atunci cand a enumerat printre calitatile forte care il recomanda la fotoliul de procuror-sef al DIICOT faptul ca nu are viata sociala. El a primit avizul CSM si urmeaza sa fie validat in functie de presedintele Klaus Iohannis.

A inceput audierea lui Horodniceanu pentru sefia DIICOT. Oana Haineala il acuza de autoplagiat

Procurorul Daniel Constantin Horodniceanu este audiat, luni, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) pentru sefia DIICOT in locul Alinei Bica, care se afla in arest la domiciliu in dosarul despagubirilor de la ANRP.

Daniel Horodniceanu, avizat pozitiv de CSM pentru sefia DIICOT. Procurorul iesean, acuzat de autoplagiat si ca s-ar fi intalnit cu primarul Nichita

Procurorul Daniel Constantin Horodniceanu a fost avizat pozitiv cu majoritate de voturi de Sectia pentru procurori a CSM, dupa audierea de luni.

UPDATE. Daniel Horodniceanu a ajuns la CSM, pentru a sustine interviul pentru sefia DIICOT

10- Daniel Horodniceanu a ajuns la CSM, in urma cu putin timp, pentru a sustine interviul pentru sefia DIICOT. Actualul sef al DIICOT Iasi a intrat insi prin spatele cladirii, pentru a nu da.

Constantin Horodniceanu, propus pentru functia de sef al DIICOT, sustine luni interviul la CSM

Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru functia de procuror sef al DIICOT, va sustine luni interviul in cadrul Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )