Libnet.ro
UNICEF

23:00

Procurorul Doru Tulus, reactie la cererea lui Kovesi de a fi revocat: Ce spune despre inregistrarile cu sefa DNA

B1 B1,
Procurorul Doru Tulus, reactie la cererea lui Kovesi de a fi revocat: Ce spune despre inregistrarile cu sefa DNA

Un adevarat razboi intern s-a iscat in DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru, doi dintre cei mai vechi procurori cu dosare celebre. continuă pe B1

Risc de implozie la DNA. Culisele razboiului dintre Laura Codruta Kovesi si Doru Tulus

Ultimul lucru de care avea acum nevoie DNA este un razboi intern cu acuzatii grave. Laura Codruta Kovesi a revocat, joi, din functia de sefi de sectii doi procurori importanti: Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga. Lui Tulus i se reproseaza ca a solutionat un dosar penal in care era implicata o persoana cu care ar fi avut raporturi civile. DNA nu ofera detalii in comunicatul oficial, insa acuzatia ridica cel putin un semn de intrebare: de ce nu s-a abtinut procurorul Doru Tulus din aceasta cauza?.

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus / Fostul sef al sectiei a II-a din DNA si alti doi procurori au facut plangere la CSM impotriva lui Kovesi

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus, fostul sef al sectiei a II-a din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, iar Tulus si alti doi procurori i-au facut sesizare Codrutei Kovesi la CSM, transmite Antena 3. Motivul cererii de revocare ar fi ca Doru Tulus este cercetat penal in cadrul anchetei declansate dupa aparitia in presa a inregistrarilor cu Laura Codruta Kovesi. UPDATE: Potrivit informatiilor Hotnews, Parchetul General a dispus ieri incetarea delegarii celor doi procurori pe functii de sefi de serviciu in cadrul DNA.

Motivele oficiale ale revocarii procurorilor DNA Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga: Tulus a solutionat dosare penale in care era implicata o persoana cu care avea raporturi civile / Mihaela Moraru Iorga nu a inregistrat un denunt

Procurorii Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost revocati din functia de sefi de serviciu in cadrul DNA, la solicitarea Laurei Codruta Kovesi, din cauza ca primul a solutionat dosare penale in care era implicata o persoana cu care avea raporturi civile, existand astfel o suspiciune rezonabile ca impartialitatea sa este afectata, iar cel de-al doilea nu a inregistrat un denunt si nu l-a prezentat spre repartizare procurorului sef al Sectiei din care facea parte, precizeaza Directia Nationala Anticoruptie, la solicitarea Hotnews. ro.

Romania Curata. Reactia procurorului Doru Tulus, dupa ce sefa DNA a cerut revocarea sa din functie: Nu am facut eu inregistrarile si nu as face asa ceva!

Unul dintre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru care Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie, sustine ca i s-ar fi reprosat ca ar fi responsabil pentru inregistrarile in care procurorul-sef al institutiei ar vorbi despre mai multe dosare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )