Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus / Fostul sef al sectiei a II-a din DNA si alti doi procurori au facut plangere la CSM impotriva lui Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus / Fostul sef al sectiei a II-a din DNA si alti doi procurori au facut plangere la CSM impotriva lui Kovesi

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus, fostul sef al sectiei a II-a din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, iar Tulus si alti doi procurori i-au facut sesizare Codrutei Kovesi la CSM, transmite Antena 3. Motivul cererii de revocare ar fi ca Doru Tulus este cercetat penal in cadrul anchetei declansate dupa aparitia in presa a inregistrarilor cu Laura Codruta Kovesi. UPDATE: Potrivit informatiilor Hotnews, Parchetul General a dispus ieri incetarea delegarii celor doi procurori pe functii de sefi de serviciu in cadrul DNA. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi, atacata din toate partile. Ce acuzatii i se aduc

Un fost demnitar i-a adus acuzatii destul de grave Laurei Codruta Kovesi. Ingrid Mocanu o acuza pe sefa DNA de abuz in serviciu si instigare la represiune nedreapta. Domnia sa voia sa scoata acele.

Razboi intern in DNA: Kovesi a cerut revocarea a doi procurori vechi

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus. La randul sau, Tulus si alti doi procurori i-au facut sesizare sefei DNA la Consiliul.

VIDEO. Scandal in DNA, dupa inregistrarile in care Kovesi le-ar fi dat ordine procurorilor. Doi procurori, pentru care sefa DNA cere revocarea din functie, au sesizat Inspectia Judiciara, pe motiv ca li s-ar fi cerut sa faca testul poligraf

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a solicitat Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) revocarea din functie a magistratilor Doru Tulus si Mihaela Iorga, urmand a se lua in discutie in sedinta din 4 iulie. Cererea de revocare vine dupa inregistrarile facute publice din cadrul unei sedinte a DNA.

Primar PSD, arestat la domiciliu si suspendat din functie

Conducerea Institutiei Prefectului Vaslui a decis, miercuri, suspendarea din functie a primarului social-democrat al comunei Poienesti, arestat la domiciliu la inceputul acestei luni pentru fapte de.

Scandal la DNA: procurori revocati din functii, plangeri la CSM si cercetari disciplinare la Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a doi procurori sefi serviciu despre care spune ca nu mai indeplinesc conditia bunei reputatii pentru a fi procurori in cadrul DNA. Potrivit unor surse judiciare, cei doi facusera anterior plangere la CSM impotriva sefei DNA, deoarece ar fi fost chemati la poligraf in dosarul interceparii unei sedinte de lucru din parchet. Alti trei procurori DNA sunt cercetati de Inspectia Judiciara.

Razboi intern in DNA: KOVESI ii acuza pe procurorii TULUS si MORARU de incalcarea Codului deontologic

Procurorii Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost revocati, la cererea procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, din functii de sefi de serviciu in cadrul DNA. Desi, potrivit unor surse, aceasta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )