Libnet.ro
UNICEF

15:30

Procurorul general Augustin Lazar, despre Brexit: Vom face o evaluare a impactului asupra cooperarii judiciare

Adevărul Adevărul,
Procurorul general Augustin Lazar, despre Brexit: Vom face o evaluare a impactului asupra cooperarii judiciare

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la Alba Iulia ca, deocamdata nu se poate preciza cu exactitate care va fi impactul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra cooperarii judiciare internationale. continuă pe Adevărul

BREXIT. Procurorul general: Evaluare in legatura cu impactul asupra cooperarii judiciare

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a declarat ca va fi facuta o evaluare de catre autoritatile judiciare in ce masura ar putea avea un impact asupra cooperarii judiciare internationale.

Augustin Lazar: Cererea de pe piata de antichitati preseaza infractorii sa fure

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca intotdeauna cererea de pe piata de antichitati creeaza o anumita presiune asupra celor dispusi sa savarseasca infractiuni.

Procurorul General: Nu e usor de stabilit un prejudiciu in cazul Hexi Pharma

Stabilirea unui prejudiciu in dosarul Hexi Pharma este dfificila, dat fiind activitatea destul de indelungata desfasurata de firmele implicate, a declarat Augustin Lazar, Procuror General al.

BREXIT. FMI face un apel pentru o tranzitie lina spre o noua relatie intre UE si Marea Britanie

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana si Marea Britanie pentru ca acestea sa asigure o tranzitie lina spre o noua relatie economica intre ele, dupa victoria taberei Brexit la referendumul de joi, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata: Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, despre Brexit: impreuna suntem mai eficienti

Jens Stoltenberg,secretarul general al NATO a declarat ca pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata. Totodata,el a aratat si cat de importanta este Alianta. Pozitia.

Radu Banciu, despre Brexit: Niciodata nu am fost mai aproape de o despartire a Angliei de Scotia decat acum (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia istorica a britanicilor luata prin referendumul de joi, anume iesirea Marii Britanii din Uniunea.

CTP, despre Brexit: Este un pas agresiv spre Europa al imperialismului rusesc dupa 26 de ani

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre decizia luata de britanici prin referendumul de joi de a iesi din Uniunea Europeana, calificand Brexitul drept un pas agresiv spre Europa al imperialismului.

Discutii intre presedintele Iohannis si ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, la un dejun de lucru gazduit de Ambasada Olandei, despre referendumul din Marea Britanie si summit-ul NATO de la Varsovia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )