Libnet.ro
UNICEF

22:45

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi: Prejudiciul in dosarul Microsoft este foarte usor de recuperat

Adevărul Adevărul,
Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi: Prejudiciul in dosarul Microsoft este foarte usor de recuperat

Intrebata, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii, in ce stadiu este cauza desprinsa din dosarul Microsoft, in care in 3 septembrie au fost condamnati definitiv Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru, procurorul-sef al DNA a spus ca dosarul este in lucru si se lucreaza ritmic. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita lanseaza acuzatii incendiare: Laura Codruta Kovesi si-a obtinut al doilea mandat santajandu-l pe Iohannis

Sebastian Ghita a vorbit la emisiunea Dialoguri Incomode de la B1 TV, moderata de Laurentiu Botan, despre scandalul in care acesta este implicat, referitor la asa-zisa lucrare de doctorat plagiata a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Kovesi, despre dosarul Microsoft: Este important ca s-a dispus confiscarea unei sume de 17 milioane de euro de la inculpati (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a vorbit miercuri despre dosarul Microsoft, precizand ca este important ca s-a dispus confiscarea unei sume foarte importante de bani. Nu pot sa comenteze.

Laura Codruta Kovesi face acuzatii grave: Sunt campanii platite de hartuire a DNA

Laura Codruta Kovesi acuza din nou existenta unor campanii platite de intimidare a procurorilor DNA. Kovesi sustine ca persoane cercetare in dosarele instrumetate de DNA sunt in spatele atacurilor.

Deputatul Sebastian Ghita, audiat la Parchetul General in cazul presupusului plagiat al Laurei Codruta Kovesi

Sebastian Ghita este audiat la Parchetul General in cazul autodenuntului privind presupusul plagiat al procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul a venit cu probe in dosar, potrivit Digi 24.

Klaus Iohannis: Am vorbit cu Laura Codruta Kovesi despre plagiat. Nu se simte vinovata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la sosirea la Ateneul Roman, unde participa la repetitia generala cu public a operei Parsifal de Richard Wagner, actul I, ca a vorbit cu Laura.

Tariceanu, despre acuzatiile de plagiat in cazul doctoratului Laurei Codruta Kovesi: Cred ca trebuie sa se bucure de prezumtia de nevinovatie, chiar daca DNA si domnia sa nu au procedat ca atare

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu considera ca procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, ar trebui sa beneficieze de prezumptia de nevinovatie, in scandalul privind acuzatiile de plagiat, in cazul lucrarii sale de doctorat.

Sebastian Ghita, la Parchetul General, unde a fost citat in cazul autodenuntului privind doctoratul lui Kovesi

Deputatul Sebastian Ghita a venit marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ), fiind citat in dosarul in care se fac cercetari pentru instigare la fals intelectual, in cazul autodenuntului acestuia privind teza de doctorat a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Fostul ministru Mihnea Costoiu, audiat in dosarul privind autodenuntul legat de plagiatul Laurei Codruta Kovesi

Fostul ministru delegat pentru invatamantul superior a fost audiat, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, arata surse judiciare care sustin ca audierea a fost necesara in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita s-a autodenuntat pentru ca ar fi falsificat un raport despre plagiatul sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita lanseaza acuzatii incendiare: Laura Codruta Kovesi si-a obtinut al doilea mandat santajandu-l pe Iohannis (VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit la emisiunea Dialoguri Incomode de laB1 TV, moderata de Laurentiu Botan, despre scandalul in care acesta este implicat, referitor la asa-zisa lucrare de doctorat plagiata a.

Ce urmeaza in scandalul doctoratul lui Kovesi

BIROCRATIE O asociatie din Cluj a transmis la Ministerul Educatiei o solicitare pentru a analiza teza de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, avand ca argument un articol de pe internet. Ministerul Educatiei, pe de alta parte, sustine ca teza nu va fi analizata decat daca sesizarea este depusa la o institutie din subordine, conform regulamentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )