Libnet.ro
UNICEF

23:15

Producatorul Botox a primit o oferta de preluare de 47 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Producatorul Botox a primit o oferta de preluare de 47 miliarde dolari

Compania canadiana Valeant Pharmaceuticals International si investitorul Bill Ackman ofera 47 de miliarde dolari pentru compania Allergen, producatorul Botox, propunere care ar putea duce la formarea unuia dintre cele mai mari grupuri farmaceutice la nivel mondial, relateaza Reuters, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Allergan, producatorul Botox, a primit o oferta de preluare de 47 miliarde de dolari

Compania canadiana Valeant Pharmaceuticals International si investitorul Bill Ackman ofera 47 de miliarde de dolari pentru compania Allergen, producatorul Botox. Propunerea ar putea duce la formarea unuia dintre.

Botoxul este la mare cautare: Valeant Pharmaceuticals ofera 47 de miliarde de dolari pentru Allergan

Compania canadiana Valeant Pharmaceuticals International Inc a anuntat marti ca a oferit 47 de miliarde de dolari pentru producatorul de Botox Allergan Inc, intr-o tranzactie menita sa-i creasca portofoliul de produse, scrie Reuters.

Novartis cumpara o divizie a GSK pentru 14,5 miliarde dolari

Producatorul elvetian de medicamente Novartis a anuntat, astazi, ca va intreprinde o reorganizare majora a portofoliului de produse, care include vanzarea mai multor afaceri si achizitia unei divizii a companiei britanice GlaxoSmithKline GSK), intr-o serie de tranzactii ce depasesc 25 miliarde dolari, potrivit Wall Street Journal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )