Libnet.ro
UNICEF

21:30

Profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, mort intr-un accident produs in Constanta

B1 B1,
Profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, mort intr-un accident produs in Constanta

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite, miercuri, intr-un accident produs pe DN 3, in judetul Constanta, dupa ce cadrul didactic aflat la volanul unui. continuă pe B1

Accident grav la Constanta: Un profesor al Univrsitatii de Arte din iasi a murit pe loc

Un accident grav produs, miercuri dupa-amiaza, la Constanta, pe DN3, s-a soldat cu decesul unei pesoane si ranirea altor patru. Cel decedat este un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi. Acesta, aflat la volanul unui autoturism Mazda a intors pe linia continua fara sa se asigure, relateaza Mediafax.

Profesor universitar, mort intr-un accident la iesirea din Constanta. Alte patru persoane au fost ranite

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, cetatean german, a murit miercuri dupa amiaza intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Constanta. El a vrut sa intoarca pe linia continua si a fost lovit de o alta masina care circula regulamentar.

Adama a finalizat ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut de Immofinanz Group, a anuntat finalizarea lucrarilor la ultima etapa de dezvoltare din ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi, potrivit unui comunicat al companiei, care mai arata ca 75% dintre apartamente au fost vandute inca din faza de constructie.

Adama a finalizat ultima parte a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi , in urma unei investitii de 1,7 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Adama, controlat de grupul austriac Immofinanz, a finalizat constructia ultimei faze a complexului rezidential Copou Bellevue din Iasi, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro, sustinuta din fonduri proprii, in total.

Onesti: Barbat gasit mort intr-o masina care a ars in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Una dintre ipotezele politistilor este ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul v.

Protest la inaltime, pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Un iesean de 43 de ani a ales un mod inedit de a protesta. Barbatul a stat catarat pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza timp de aproape 3 ore. Omul abia iesise din inchisoare si era suparat ca nu isi gaseste.

SIVECO, cea mai mare companie IT din tara, perchezitionata intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul, 3 milioane euro

Politistii si procurorii fac perchezitii, luni dimineata, la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de.

Solistii Operei din Constanta, implicati intr-un accident in Arad. O persoana a murit

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se.

Masina dintr-un alai de nunta din Timis, implicata intr-un accident rutier: Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite

O masina, parte din alaiul unei nunti a fost lovita, sambata, in comuna timiseana Giroc, cinci persoane ajungand la spital, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc sambata dupa-amiaza cand masina in.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )