Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident grav la Constanta: Un profesor al Univrsitatii de Arte din iasi a murit pe loc

România Liberă România Liberă,
Accident grav la Constanta: Un profesor al Univrsitatii de Arte din iasi a murit pe loc

Un accident grav produs, miercuri dupa-amiaza, la Constanta, pe DN3, s-a soldat cu decesul unei pesoane si ranirea altor patru. Cel decedat este un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi. Acesta, aflat la volanul unui autoturism Mazda a intors pe linia continua fara sa se asigure, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, mort intr-un accident produs in Constanta

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite, miercuri, intr-un accident produs pe DN 3, in judetul Constanta, dupa ce cadrul didactic aflat la volanul unui.

Profesor universitar, mort intr-un accident la iesirea din Constanta. Alte patru persoane au fost ranite

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, cetatean german, a murit miercuri dupa amiaza intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Constanta. El a vrut sa intoarca pe linia continua si a fost lovit de o alta masina care circula regulamentar.

Accident grav la Arad: O masina s-a izbit de autocarul care aducea din Germania artisti ai Operei din Constanta. O persoana a murit, alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite in urma unui grav accident care a avut loc in judetul Arad, pe Drumul National DN) 7 care leaga Deva de Arad. in incident au fost implicate un autoturism si un autocar care transporta artisti ai Operei Romane din Constanta care se intorceau din Germania.

Adama a finalizat ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut de Immofinanz Group, a anuntat finalizarea lucrarilor la ultima etapa de dezvoltare din ansamblul rezidential Copou Bellevue din Iasi, potrivit unui comunicat al companiei, care mai arata ca 75% dintre apartamente au fost vandute inca din faza de constructie.

Adama a finalizat ultima parte a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi , in urma unei investitii de 1,7 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Adama, controlat de grupul austriac Immofinanz, a finalizat constructia ultimei faze a complexului rezidential Copou Bellevue din Iasi, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro, sustinuta din fonduri proprii, in total.

Artistii Operei Constanta, implicati intr-un accident grav

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, ieri, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se aflau angajati ai Operei din Constanta, care se intorceau dintr-un turneu in Germania.

Accident grav pe DN56. O fetita de 11 ani a fost LA UN PAS DE MOARTE

Patru persoane printre care si o fetita de 11 ani au fost aproape sa-si piarda viata, dupa ce caruta cu care mergeau spre casa a fost lovita de un camion. Atelajul se afla pe Drumul National 56 din.

Protest la inaltime, pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Un iesean de 43 de ani a ales un mod inedit de a protesta. Barbatul a stat catarat pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza timp de aproape 3 ore. Omul abia iesise din inchisoare si era suparat ca nu isi gaseste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )