Libnet.ro
UNICEF

08:30

Profesorii vor primi 46 milioane lei din TVA pentru salarii si sporuri.

România Liberă România Liberă,
Profesorii vor primi 46 milioane lei din TVA pentru salarii si sporuri.

Unitatile de invatamant preuniversitar de stat finantate din bugetele locale vor primi 46 milioane lei, pentru plata salariilor si sporurilor si achitarea salariilor restante castigate in instanta. Alocarea sumelor a fost decisa in sedinta de miercuri a Guvernului. Citeste si: Ponta: Nu am taiat de la Sanatate si Educatie Se repartizeaza pe judete si la nivelul municipiului Bucuresti suma totala de 46 mii lei 46 milioane lei-n. r. ), din care 41. 000 mii lei pentru plata salariilor, . continuă pe România Liberă

Profesorii vor primi 46 milioane lei pentru salarii si sporuri.

Unitatile de invatamant preuniversitar de stat finantate din bugetele locale vor primi 46 milioane lei, pentru plata salariilor si sporurilor si achitarea salariilor restante castigate in instanta. Alocarea sumelor a fost decisa in sedinta de miercuri a Guvernului. Citeste si: Ponta: Nu am taiat de la Sanatate si Educatie Se repartizeaza pe judete si la nivelul municipiului Bucuresti suma totala de 46 mii lei 46 milioane lei-n. r. ), din care 41. 000 mii lei pentru plata salariilor, .

Guvernul aloca 46 de milioane de lei din TVA pentru salariile dascalilor si restantele castigate de acestia in instanta

Institutiile de invatamant preuniversitar de stat finantate din bugetele locale vor primi 46 de milioane de lei din sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru plata salariilor si a sporurilor 41 de milioane de lei), dar si pentru achitarea salariilor restante castigate de ei in instanta 5 milioane de lei), potrivit unei decizii aprobate in sedinta Executivului de miercuri.

Guvernul transfera catre sanatate 200 milioane de lei din fondul de rezerva

Guvernul a aprobat miercuri un act normativ potrivit caruia vor fi transferati 200 de milioane de lei din fondul de rezerva catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Vor fi utilizati pentru suplimentarea contractelor incheiate de casele judetene cu spitalele in anul 2013, in vederea prevenirii formarii de arierate, astfel incat anul 2013 sa se incheie in conditii de a nu mai exista arierate in sistemul sanitar, a spus ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Tranzactii cu cereale. Trei barbati, urmariti penal dupa ce au inselat statul cu peste 4,3 milioane lei

Trei barbati, reprezentanti legali ai unei firme, au fost pusi sub urmarire penala, dupa ce politistii au stabilit ca au inselat statul cu peste 4,3 milioane lei din tranzactii cu cereale.

Tranzactiile cu Fondul Proprietatea si Ductil Buzau au urcat lichiditatea la aproape 100 milioane lei

Lichiditatea din prima zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 96,39 milioane lei 21,69 milioane euro), de peste patru ori mai mare decat cea de vineri, cand investitorii au tranzactionat in suma de 20,19 milioane lei 4,53 milioane euro).

Lichiditate de circa 43,95 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 43,95 milioane lei circa 9,89 milioane euro).

Flanco Black Friday: vanzari de 72 milioane lei

Retailerul electroIT Flanco anunta rezultatele de vanzari pentru campania Black Friday 2013, derulata in perioada 22-24 noiembrie. Astfel, la a treia editie de Black Friday la Flanco, s-au inregistrat vanzari de 72 milioane lei, cu 31% mai mult decat.

Finantele au atras 600 milioane lei prin obligatiuni pe patru ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 600 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta in iunie 2017, exact cat si-a propus, la un randament mediu de 4,52%.

Lichiditate de circa 66,47 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 66,47 milioane lei circa 14,93 milioane euro).

Actionarii Dafora au aprobat un imprumut de 28,7 milioane lei de la Banca Transilvania

Actionarii Dafora Medias DAFR) a aprobat, vineri, contractarea unei facilitati de credit de 28,7 milioane lei 6,4 milioane de euro) de la Banca Transilvania TLV) pentru finantarea capitalului de lucru si investitii, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )