Libnet.ro
UNICEF

00:07

Profilul investitorilor in locuinte: cei mai multi sunt oameni de afaceri, urmati de manageri si de personalitati din spatiul public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profilul investitorilor in locuinte: cei mai multi sunt oameni de afaceri, urmati de manageri si de personalitati din spatiul public

In perioada 2016-2018 a crescut numarul investitorilor in proprietati imobiliare, cei ce achizitioneaza apartamente pentru a le inchiria ulterior. Cei mai multi sunt oameni de afaceri romani, care cumpara portofolii mici, de unul sau doua apartamente. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii sunt cei mai constiinciosi din UE la plata chiriilor si ipotecilor

Cand vine vorba de chirii si ipoteci, romanii sunt cei mai constiinciosi din Uniunea Europeana. Doar 0,9% din acestia aveau in 2016 arierate la plata chiriilor si ipotecilor, acesta fiind cel mai mic procent inregistrat de o tara membra, arata datele publicate de Eurostat.

Portugalia: Un avion a aterizat de URGENTA din cauza unui miros neplacut. Mai multi pasageri au lesinat

Un avion care se indrepta spre Spania a aterizat de urgenta din cauza unui miros intepator care a facut mai multi pasageri sa lesine. Avionul Boeing 737 Transavia zbura din Olanda spre Spania,.

Studiu: Tot mai multi copii de la tara se culca flamanzi, muncesc in gospodarie si iau bataie pentru ca e spre binele lor

Copiii din satele romanesti traiesc din ce in ce mai prost. In ultimii doi ani, aproape s-a dublat numarul celor care beneficiaza de mai putin de doua mese pe zi, iar abandonul scolar este in crestere, reiese din studiul Bunastarea Copilului in.

Ponta, despre constituirea unui grup in Parlament: Astept mai multi parlamentari, dar trei sigur vin

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat miercuri ca asteapta inscrierea mai multor parlamentari in aceasta formatiune, afirmand ca sigur vor veni inca trei, conditii in care va putea.

Noi studii arata ca din ce in ce mai multi copii si adolescenti se gandesc sa isi ia viata

Numarul copiilor spitalizati pentru ca s-au gandit sau chiar au incercat sa se sinucida s-a dublat in mai putin de un deceniu, potrivit unui studiu publicat miercuri in Pediatrie. in.

Se RECALCULEAZA pensiile romanilor: Care este SINGURA categorie ce va primi mai multi bani! (FOTO)

Casa de Pensii a hotarat actualizarea pensiilor militare a mai multor categorii de pensionari din cadrul MAI, avand in vedere o serie de principii prevazute de legislatia in vigoare. Astfel, actualizarea se.

Unul dintre cei mai mari consumatori industriali din Romania vrea sa cumpere gaze din Rusia

Cel mai mare consumator de gaze din Romania pare hotarat sa renunte la cumpararea de gaze din productia interna. Contractul ar urma sa fie semnat pe o perioada de pana la zece ani, iar cantitatea totala de gaze care ar urma sa fie cumparata este de aproximativ 7 miliarde de metri cubi.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )