Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noi studii arata ca din ce in ce mai multi copii si adolescenti se gandesc sa isi ia viata

Antena3 Antena3,
Noi studii arata ca din ce in ce mai multi copii si adolescenti se gandesc sa isi ia viata

Numarul copiilor spitalizati pentru ca s-au gandit sau chiar au incercat sa se sinucida s-a dublat in mai putin de un deceniu, potrivit unui studiu publicat miercuri in Pediatrie. in. continuă pe Antena3

Despartire SOC in politica! Au divortat dupa mai multi ani de relatie - Aveti grija ce oameni lasati sa joace un rol in viata voastra (FOTO, VIDEO)

Despartire soc in politica. Remus Cernea a pus capat unei relatii de mai multi ani cu iubita sa Ioana. Controversatul politician a ales sa faca publica despartirea pe Facebook. Mai mult, el a postat.

Gabriela Firea, anunt-bomba: Mai multi parlamentari trec la PSD

Gabriela Firea anunta ca PSD se intareste, dupa plecarile din acesta perioada catre partidul lui Victor Ponta, si ca sapte parlamentari au semnat adeziuni in fata lui Liviu Dragnea. Traversam un.

PMB: Dupa mai multi ani de blocaje, patinoarul Mihai Flamaropol prinde, in sfarsit, contur. 25% din lucrari au fost deja executate. Investitia va fi finalizata in vara anului viitor (FOTO)

Primaria Municipiului Bucuresti anunta continuarea lucrarillor de reconstructie si modernizare a patinoarului Mihai Flamaropol din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu. Acestea au demarat la inceputul lunii.

Se RECALCULEAZA pensiile romanilor: Care este SINGURA categorie ce va primi mai multi bani! (FOTO)

Casa de Pensii a hotarat actualizarea pensiilor militare a mai multor categorii de pensionari din cadrul MAI, avand in vedere o serie de principii prevazute de legislatia in vigoare. Astfel, actualizarea se.

Mai multi romani au fost condamnati in Londra la 20 de ani de inchisoare. Ce au facut tinerii

Trei barbati si o femeie cu cetatenie romana care conduceau o retea de bordeluri din Londra au fost condamnati vineri la sentinte privative de libertate care cumuleaza 20 de ani. Georgian Marinescu, 25 de.

Turbulente majore in PSD. Mai multi lideri importanti si-au dat demisia si s-au alaturat formatiunii politice condusa de Ponta

In ultimele zile, mai multe persoane au demisionat din PSD, alegand formatiunea lui Victor Ponta, Pro Romania. Cel mai important nume este cel al fostului ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu. De cealalta.

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai multi lideri ai partidului il vor jos pe Ludovic Orban

Nu mai putin de 18 filiale sunt pregatite sa ceara demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Acesta ar fi motivul pentru care Orban evita sa convoace forurile de conducere ale partidului in speranta ca va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )