Libnet.ro
UNICEF

22:45

Profit de 43,2 milioane de lei pentru BRD, dupa doi ani de pierderi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 43,2 milioane de lei pentru BRD, dupa doi ani de pierderi

BRD a inregistrat un profit de 43,2 milioane lei, anul trecut, dupa doi ani de pierderi, ca urmare a scaderii costului net al riscului cu 43% si a unui bun control al costurilor, potrivit datelor bancii. continuă pe Ziarul Bursa

BRD a raportat un profit de 43,2 milioane lei, dupa pierderi in 2013

BRD Groupe Societe Generale a revenit pe profit, anul trecut, consemnand un rezultat de 43,2 milioane lei, fata de o pierdere neta de 385 milioane lei inregistrata in 2013, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB), continand rezultatele financiare preliminare ale bancii.

Curtea de Conturi: Ministerul Mediului nu a inregistrat in contabilitate 3,34 milioane lei pentru licente Microsoft in 2013/Ministerul Culturii nu a facut analiza necesarului de licente Microsoft care i-au fost inchiriate

Ministerul Mediului nu a inregistrat in evidenta contabila pe anul 2013 active fixe, reprezentand licente necesare utilizarii produselor software Microsoft, in valoare de 3. 374 mii lei, se arata in raportul Curtii de Conturi pe anul 2013. Alte nereguli in administrarea licentelor Microsoft sunt semnalate la Ministerul Culturii si la ANCOM. Curtea de Conturi semnaleaza ca nu s-a efectuat inca analiza modului de fundamentare a necesarului de licente Microsoft inchiriate de Ministerul Comunicatiilor pentru Ministerul Culturii si dispunerea masurilor care se impun in functie de rezultatele analize. Pe de alta parte, valoarea patrimoniului ANCOM a fost majorata nejustificat cu suma de peste 5,17 milioane lei, prin inregistrarea eronata in conturi a contravalorii inchirierii de licente Microsoft.

Taierile masive de costuri re-aduc BRD pe profit, banca anuntand un rezultat net pozitiv pe 2014 de 43,2 milioane de lei. Actiunile bancii de pe BVB au deschis in crestere

BRD a anuntat joi dimineata revenirea pe profit 43,2 mil RON) gratie scaderii costului net al riscului -43% comparativ cu anul 2013) si unui bun control al costurilor. De asemenea, a doua banca din sistem afiseaza o rata a creditelor neperformantein scadere, desi inca peste media pe sistem bancar, de 20,3% fata de 24,9% in anul 2013) datorita operatiunilor de stergere si vanzare de creante neperformante. Solvabilitatea bancii a urcat la 17% 17,0% Basel III) iar depozitele persoanelor fizice: au crescut cu 8%. Actiunile bancii au deschis joi sedinta de tranzactionare pe bursa in crestere cu 1,2%.

SIF Moldova, profit de doua milioane lei in ianuarie

SIF Moldova SIF2) a inregistrat un profit de 2,2 milioane lei in luna ianuarie 2015, triplu fata de profitul inregistrat in aceeasi luna a anului trecut, potrivit raportului VAN transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MMSC nu a inregistrat in contabilitate 3,374 milioane lei pentru licentele Microsoft, in 2013

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC) a gestionat defectuos propriul patrimoniu si nu a inregistrat in evidentele contabile anumite cheltuieli, precum active fixe reprezentand licente necesare utilizarii produselor software Microsoft, in valoare de 3. 000 lei, arata Raportul pe anul 2013 publicat de Curtea de Conturi a Romaniei.

Biofarm, profit de 26,5 milioane lei, in 2014

Compania Biofarm simbol BIO) a inregistrat, anul trecut, un profit de 26 milioane lei, mentinandu-se la aproximativ acelasi nivel cu anul 2013, cand a inregistrat castiguri in valoare de 25,5 milioane lei, potrivit raportarii preliminare neauditate a companiei, publicata astazi.

Companiile de la Transporturi au platit nelegal indemnizatii de aproape 6 milioane lei in 2013

Regii autonome, companii, societati nationale si societati comerciale aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor au platit nelegal indemnizatii in valoare de 5,973 milioane lei pentru ca ministerul nu a luat masuri privind revizuirea contractelor de mandat incheiate cu membrii consiliilor de administratie si cu directorii acestora, potrivit Raportului public al Curtii de Conturi pe anul 2013.

Curtea de Conturi: Plati nelegale de 6 milioane de lei pentru managerii de la Transporturi in 2013

Ministerul Transporturilor nu a revizuit in 2013 contractele de mandat incheiate cu administratorii si directorii mai multor entitati aflate sub autoritatea institutiei, ceea ce a cauzat plati nelegale ale indemnizatiilor si pierderi de aproape 6 milioane lei, potrivit Curtii de Conturi.

Pe scurt: CNA - amenzi totale de 230.000 de lei pentru emisiunile tabloid de la Pro TV, Antena 1, Antena Stars si Kanal D. Sorin Oancea a iesit oficial din societatea ce detine Radio Zu

CNA a amendat, joi, Pro TV si Antena 1 cu cate 70. 000 de lei, Antena Stars cu 50. 000 de lei si Kanal D cu 40. 000 de lei pentru derapajele din emisiunile tabloid. Tot joi, forul audiovizual a fost informat ca Sorin Oancea a iesit oficial din Grupul Media Camina SRL, firma care detine Radio ZU si Radio Romantic.

SIF Muntenia, profit de 11, 9 milioane lei, la sfarsitul lui ianuarie

SIF Muntenia SIF4) a obtinut un rezultat net pozitiv de 11,92 milioane de lei la sfarsitul primei luni din acest an, fata de o pierdere de 772 mii de lei in aceeasi luna a anului trecut, arata un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )