Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pe scurt: CNA - amenzi totale de 230.000 de lei pentru emisiunile tabloid de la Pro TV, Antena 1, Antena Stars si Kanal D. Sorin Oancea a iesit oficial din societatea ce detine Radio Zu

Hotnews Hotnews,
 Pe scurt: CNA - amenzi totale de 230.000 de lei pentru emisiunile tabloid de la Pro TV, Antena 1, Antena Stars si Kanal D. Sorin Oancea a iesit oficial din societatea ce detine Radio Zu

CNA a amendat, joi, Pro TV si Antena 1 cu cate 70. 000 de lei, Antena Stars cu 50. 000 de lei si Kanal D cu 40. 000 de lei pentru derapajele din emisiunile tabloid. Tot joi, forul audiovizual a fost informat ca Sorin Oancea a iesit oficial din Grupul Media Camina SRL, firma care detine Radio ZU si Radio Romantic. continuă pe Hotnews

Amenzi de la 5.000 la 100.000 lei pentru practici comerciale inselatoare sau agresive

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede amenda de la 5. 000 la 100. 000 lei pentru comerciantii care aplica practici comerciale inselatoare sau agresive si interzice comercializarea alimentelor care au data limita de consum sau data durabilitatii minimale depasite.

Ce amenzi vor primi comerciantii pentru practicile comerciale inselatoare sau agresive

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede amenda de la 5. 000 la 100. 000 lei pentru comerciantii care aplica practici comerciale inselatoare sau agresive si interzice comercializarea alimentelor care au data limita de consum sau data durabilitatii minimale depasite, informeaza Mediafax.

inca 968.000 lei pentru computerul tomograf al Spitalului de Boli Infectioase

Consiliul Judetean CJ) Cluj a decis includerea, in proiectul de buget ce va fi adoptat in sedinta de joi, a intentiei de alocare a 968. 000 lei pentru achizitionarea unui computer tomograf ce va intra in dotarea Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic Judetean de Boli Infectioase. Suma se adauga avansului de 100. 000 lei alocat de CJ Cluj anul trecut.

Pe scurt: Simona Halep sprijina campania Grija pentru copii. Rezultatele social media ale Publicis Romania. A aparut al treilea raport Media Recap

Simona Halep se alatura campaniei Grija pentru copii desfasurata de Dorna si Asociatia Salvati Copiii in sprijinul copiilor nascuti prematur. Agentia Publicis Romania ofera o serie de date privind rezultatele pe care le inregistreaza departamentul sau de digital in social media. Iar agentia de PR Golin si bloggerul Alex Ciuca au lansat al treilea raport Media Recap.

Alpha Bank va imprumuta SNR cu 19 milioane de lei pentru plata salariilor, furnizorilor si taxelor

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) va contracta de la Alpha Bank Romania un imprumut de 19 milioane de lei pe 12 luni pentru plata furnizorilor, salariilor, impozitelor si taxelor, costurile creditului ridicandu-se la 331. 149 lei.

350 milioane de lei pentru programul Prima masina

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altor finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, anunta Mediafax.

1.500 de lei pentru un chiuretaj. Doi medici ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui, retinuti pentru luare de mita

Doi medici ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui au fost retinuti pentru luare de mita, in urma perchezitiilor facute luni seara la locuintele acestora, dar si la unitatea medicala, unde unul dintre medici.

O banca cere cautiune de 21.000 de lei pentru a nu vinde o casa cumparata cu credit in franci

O familie din Buzau care are credit in franci elvetieni si nu si-a mai putut achita ratele din cauza cresterii monedei e in situatia de a-si pierde casa, aceasta fiind scoasa la licitatie. Pentru oprirea temporara a procedurii de executare silita,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )