Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul net al BCR a crescut in primele trei trimestre ale anului la 845,8 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul net al BCR a crescut in primele trei trimestre ale anului la 845,8 milioane de lei

BCR a inregistrat un profit net de 845,8 milioane de lei 175,2 milioane de euro) in primele noua luni din acest an, de doua ori si jumatate mai mare fata de 348,8 milioane de lei 73,6 milioane de euro) in primele noua luni din 2019, in timp ce venitul operational a crescut cu 1%, la 2,618 miliarde lei. continuă pe Ziarul Bursa

FATA DE PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE 2019 Profitul Turbomecanica scade cu 51%, in primele noua luni ale anului

Crestere a cheltuielilor cu personalul de circa sapte milioane de lei, in conditiile unui numar mai mare de angajati si a majorarii salariului mediu Turbomecanica Bucuresti TBM) a raporatat, pentru primele trei trimestre ale acestui an, un profit net de 8,69 milioane de lei, cu 50,91% sub cel din aceeasi perioada a anului trecut, indeosebi pe fondul cresterii cheltuielilor, reiese din raportul producatorului de componente pentru aeronave publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Numarul atacurilor cibernetice a crescut cu 150% fata de anul trecut. Multi producatori de masti au fost tinta

Restrictiile cauzate de pandemie au sporit dependenta utilizatorilor de serviciile online, astfel incat in primele doua trimestre ale anului a existat o crestere a atacurilor de tip DDoS menite sa le perturbe munca. Resursele educationale si administrative au fost afectate in mod deosebit, arata datele Kaspersky.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )