Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul Raiffeisen in Romania a scazut cu 16% in primul semestru, la 47 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Profitul Raiffeisen in Romania a scazut cu 16% in primul semestru, la 47 de milioane de euro

Profitul obtinut de Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a scazut in primul semestru cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 47 milioane euro, ca urmare a unor plati mai mari la impozitul pe profit, iar provizioanele s-au redus cu 3,8%, la 46 milioane euro. continuă pe Adevărul

Profitul Grupului Editorilor si Difuzorilor de Presa a scazut de 10 ori in primul semestru

Grupul Editorilor si Difuzorilor de Presa GEDP) a obtinut un profit de 20. 575 lei in primul semestru din 2014, in scadere de 10 ori fata de prima jumatate a anului trecut, cand profitul a fost de 205. 626 lei, potrivit raportului semestrial al companiei, citat de Agerpres.

Operatiunile Raiffeisen Bank in Romania au adus actionarilor un profit net de 45 de milioane euro in primul semestru, cam cat creditele date firmelor lui Dan Voiculescu

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013. Profitul estee cu ceva mai mult decat expunerea bancii pe firmele apartinand lui Dan Voiculescu 40 de milioane de euro). Valoarea totala a activelor Raiffeisen Bank a ajuns la 5,94 miliarde euro crestere cu 6%) fata de cele 5,59 miliarde euro cat erau la finele lui iunie 2013. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, volumul total al creditelor a crescut cu 6%, pana la 3,83 miliarde euro, iar o evolutie similara au inregistrat si depozitele +6%), ajungand la 4,3 miliarde euro. Raportul credite/depozite este in prezent de 89% constant fata de iunie 2013).

Raiffeisen: profitul in Romania a scazut cu 16% in S1, la 47 mil. euro

Profitul inregistrat de Raiffeisen Bank International RBI ) in Romania in prima jumatate a anului a scazut cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 47 milioane euro, in urma unor plati mai mari la impozitul pe profit si a reducerii.

Veniturile din chirii ale centrelor comerciale Winmarkt au scazut cu 20% in primul semestru

Compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione IGD) a raportat venituri de 4,4 milioane de euro in primul semestru din inchirierea centrelor comerciale Winmarkt din Romania, in coborare cu 20%, dupa lucrari de modernizare care au redus numarul de vizitatori si de magazine functionale.

Numarul companiilor inregistrate a scazut cu 4,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Datele de la Registrul Comertului arata ca in primul semestru s-au inregistrat cu 4,8% mai putine companii fata de aceeasi perioada a anului trecut, 30. 295 fata de 31. 826, potrivit unei analize KeysFin remise azi redactiei.

Agricover Credit IFN, profit operational in crestere cu 28% pe primul semestru

Agricover Credit IFN, institu and tie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finan and tarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru din acest an un profit opera and tional de peste 11 milioane lei, in cre and stere cu 28% fa and ta de perioada similara din 2013, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Atos a inregistrat venituri de peste 4,17 miliarde de euro in primul semestru

Atos, unul dintre principalii furnizori interna and tionali de servicii IT, a inregistrat in primul semestru din acest an venituri de peste 4,17 miliarde de euro, dintre care peste 50% au fost generate de opera and tiunile din Marea Britanie, Germania and si Fran and ta, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Furnizorul de servicii IT Atos, venituri de peste 4,17 mld. euro in primul semestru

Atos , unul dintre principalii furnizori internationali de servicii IT, a inregistrat in primul semestru din acest an venituri de peste 4,17 miliarde de euro. Operatiunile din Marea Britanie, Germania si Franta au generat peste 50% din venituri, in.

Profitul Cocor SA a scazut la jumatate fata de primele sase luni din 2013

SC Cocor SA a inregistrat, in primul semestru al acestui an un profit de 327. 235 lei, in scadere cu 54,67% fata de primele sase luni ale anului trecut, insa cifra de afaceri a fost de 6,548 milioane lei, cu 6,86% mai mare fata de cea din perioada similara a anului trecut, conform datelor emise Bursei de Valori Bucuresti.

Raiffeisen Bank Romania, profit net de 45 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, arata un raport al bancii transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )