Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prognoza meteo: Iarna bate la usa. Cat de frig se face, unde lovesc ninsorile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Iarna bate la usa. Cat de frig se face, unde lovesc ninsorile

Vremea se raceste accentuat la sfarsitul saptamanii, iar ploile si burnita se vor semnala in majoritatea regiunilor. La munte vor predomina ninsorile. in urmatoarlee 4 saptamani, conform prognozei ANM, vremea va fi rece, cu valori mai coborate in sud-estul tarii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru 2 saptamani. Cum va fi vremea in perioada 16 29 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani, respectiv pentru perioada 16 29 noiembrie 2020. Cum va fi vremea in perioada 16 29.

Prognoza meteo 19 - 22 noiembrie 2020. Atentie, vine frigul! Vremea rece loveste Romania

Prognoza meteo 19 - 22 noiembrie 2020. in zilele urmatoare vremea va fi usor mai rece decat in mod normal la aceasta data.

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Prognoza meteo: Vine iarna. Cand se schimba vremea, ce fenomene se anunta

Temperaturile scad in urmatoarele zile, iar precipitatiile vor cuprinde toate regiunile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prognoza pana pe 29 noiembrie si a precizat ca vor fi temperaturi mai mari decat normalul perioadei in prima parte a intervalului, urmate de o racire, pe alocuri accentuata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )