Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prognoza meteo: Vine iarna. Cand se schimba vremea, ce fenomene se anunta

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vine iarna. Cand se schimba vremea, ce fenomene se anunta

Temperaturile scad in urmatoarele zile, iar precipitatiile vor cuprinde toate regiunile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prognoza pana pe 29 noiembrie si a precizat ca vor fi temperaturi mai mari decat normalul perioadei in prima parte a intervalului, urmate de o racire, pe alocuri accentuata. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru 2 saptamani. Cum va fi vremea in perioada 16 29 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani, respectiv pentru perioada 16 29 noiembrie 2020. Cum va fi vremea in perioada 16 29.

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Iarna isi intra in drepturi! Vremea se schimba radical! Prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani

Meteorologii anunta ca, dupa o perioada de cateva zile in care vremea se va mentine mai calda decat cea obisnuita pentru aceasta perioada, va avea loc o racire accentuata, incepand cu data de 20 noiembrie. De asemenea, ANM anunta ploi in perioada 21-24 noiembrie.

Prognoza meteo: Iar se strica vremea. Cand se intorc ploile si cat se raceste

Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, dar va ploua salb. Maximele vor atinge luni, 16 noiembrie, 16 grade Ceslius in sud-estul tarii. La munte, meteorologii anunta preciptiatii mixte. De marti, se raceste in toata tara.

Prognoza meteo, azi, 14 noiembrie 2020. Vreme mohorata, cer innorat si ploi sporadice

Sambata, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi noros in sud-estul tarii, in timp cein restul tarii innorarile vor fi temporare si doar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )