Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru 22 august: O zi caniculara, dar e posibil sa cada si grindina

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 22 august: O zi caniculara, dar e posibil sa cada si grindina

O zi calduroasa, chiar caniculara in regiunile de campie. Tot de dupa-amiaza, creste gradul de instabilitate atmosferica si pe arii mai restranse in sud-vestul tarii. Cu totul izolat e posibil sa. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru perioada 20 august - 17 septembrie!Nu scapam de ploi si vijelii

Valorile termice prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat media climatologica a perioadei, in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta i.

Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani: Vremea se schimba radical! Nu scapam de vijelii

Meteorologii au dat publicitatii prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, valabila in perioada 20 august - 2 septembrie. Astfel, in prima saptamana, media valorilor termice diurne se va situa intre.

Prognoza meteo: Cand vine toamna. Ce temperaturi se anunta, unde se raceste si ce regiuni vor fi lovite de furtuni violente

Reme calduroasa, dar si ploi si vijelii. Prognoza meteo in perioada 20 august - 2 septembrie 2018Vremea va fi calda pe parcursul urmatoarelor doua saptamani, dar la inceputul lunii septembrie ploile apar in toate regiunile si pe arii destul de extinse, a anuntat Administratia Nationala de MateorologieANM) care a dat publicitatii prognoza meteo pentru intervalul 20 august - 2 septembrie.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani: temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei

Temperaturile prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani vor fi, in general, mai ridicate decat normalul perioadei. Asta in timp ce ploile isi vor face simtita prezenta in special in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 20 august - 17 septembrie.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti - Un conflict de pareri poate degenera astazi intr-o disputa aprinsa care poate duce la un final nefericit.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni - Ceva iti spune sa nu te implici deocamdata intr-o directie aflata inca la inceput. HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator - Bine ai face daca nu te-ai avanta azi in directia care se deschide in fata ta. E nevoie de multa prudenta, pentru ca se stie ca esti.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn - Azi ai curaj sa-ti transmiti gandurile in Univers in mai multe directii simultan, de parca ai avea o legatura directa cu cineva acolo sus ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator - Iubesti frumosul, tot ce provine din si spre inima ta, si oferi cantitati uriase de bunatate si afectiune celor din jurul tau. La aceasta.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 22 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion - Principiile tale sunt de neclintit si crezi in ele pana in panzele albe, incat e normal sa fii revoltat sa vezi ca unii le critica, le pun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )