Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Ninsorile se extind in mai multe zone

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Ninsorile se extind in mai multe zone

Marti 19 decembrie) Vremea va fi, in general, inchisa in cursul zilei, cand, vor mai fi precipitatii slabe, dar pe arii restranse, predominant sub forma de ninsoare, icir. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu temperaturile

Prognoza tara Luni 18 decembrie) Racirea vremii va continua in majoritatea zonelor si se va resimti in special in cursul noptii cand minimele termice vor deveni negative.

Cum va fi vremea de Craciun. Prognoza meteo pentru perioada urmatoare

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in zilele premergatoare Craciunului, precum si in ultima zi din an, releva prognoza meteorologilor, valabila pentru urmatoarele doua saptamani. in Capitala, va fi frig inainte de Craciun, pentru ca dupa aceea sa se incalzeasca, iar de Revelion sa ploua.

Prognoza meteo: ninsorile lovesc Romania. Cat tine vremea rea, care sunt cele mai afectate regiuni

Vremea rea cuprinde toata tara in urmatoarele ore. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare de ninsori la munte si intensificari ale vantului in regiunile sud-estice, valabila duminica, 17 decembrie, de ora 05. 00 si pana seara la ora 20.

Saptamana cu trei zile de lucru pentru angajatii de peste 40 de ani

Un studiu derulat de Universitatea din Melbourne pentru a analiza efectele orelor de munca asupra abilitatilor cognitive a ajuns la concluzii surprinzatoare privind durata optima de munca in fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )