Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prognoza meteo: Un val de frig loveste Romania. Unde sunt asteptate ninsori

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Un val de frig loveste Romania. Unde sunt asteptate ninsori

Vremea se incalzeste usor in urmatoarele zile, insa la sfarsitul saptamanii se anunta o racire accentuata. La munte sunt asteptate lapovite si ninsori. Conform prognozei Administratiei ationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 8 noiembrie, in ultima decada a lunii octombrie vom avea parte de vreme placuta. Din 30 octombrie se intoarce vremea rea. continuă pe Adevărul

Vremea in intervalul 26 octombrie 08 noiembrie 2020. Un val de frig revine in Romania. Unde sunt asteptate cele mai mici temperaturi si cand vin ninsorile

In urmatoarele zile, vreme se va incalzi usor, in cea mai mare parte a teritoriuluiu. Spre finalul saptamanii insa, un val de aer rece loveste Romania, iar mercurul din termometre va scadea semnificativ, iz.

Prognoza meteo: Cand vine iarna. Unde se strica vremea, cat de frig se face

Vremea se mentine calda la sfarsitul lunii octombrie, dar cu precipitatii. La munte se anunta lapovita si chiar ninsoare la altitudini mai mari. Din a doua saptamana a lunii noiembrie, vremea se raceste. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani.

Prognoza meteo, azi, 27 octombrie 2020. in sudul si in centrul tarii va fi ceata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 27 octombrie 2020. Potrivit acestora, in sudul si in centrul tarii va fi ceata, asociata izolat cu.

Saramura care izvoraste din munte. Locul din Romania unde gospodinele stiu reteta muraturilor perfecte

Locul din Romania de care nu multi stiu. Gospodinele locului sunt socate de saramura care izvoraste din munte. Toamna le este de mare ajutor la pusul muraturilor. Cum isi pregatesc oamenii conservele pentru sezonul rece chiar pe munte? Saramura izovarste direct din munte. Gospodinele au un mare ajutor Romania e plina de locuri fabuloase, obiceiuri .

Florin Prunea, radical dupa infrangerea lui Dinamo. Unde sunt problemele, de fapt, la echipa

Problemele lui Dinamo nu s-au terminat dupa ce echipa a trecut sub conducere spaniola. Ba chiar par sa se inrautateasca. Au fost adusi jucatori pe salarii foarte mari, dar rezultatele intarzie sa apara. Dinamo a suferit sambata seara a patra infrangere consecutiva in Liga 1, scor 0-2, cu Sepsi Sfantu Ghoerghe. Cu doar cinci puncte .

Judetele din Romania unde rata de incidenta a Covid se apropie de 3 la mia de locuitori

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, luni, la 212. 492, dupa depistarea pozitiva a inca 2. 844 de persoane. Din numarul total al celor contaminati, 151. 811 s-au vindecat, dar 6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )