Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza METEO: Vremea se va raci accentuat! Jumatate din tara sub cod galben de ploi

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO: Vremea se va raci accentuat! Jumatate din tara sub cod galben de ploi

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, Romania se afla, luni dimineata, sub un cod galben de ploi valabil pana la ora 10. continuă pe Antena3

Alerta METEO de la ANM! Se intampla in 28 de judete din tara

Alerta METEO de la ANM! Avertizare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila duminica, intre orele 6. 00 si 18. 00, in 28 de judete din tara.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 13-19 iulie 2020

Prognoza meteo pentru saptamana 13 -19 iulie aduce diferente de temperatura, fata de ultimele valoei inregistrate. Vremea se va raci treptat la inceputul intervalului, cele mai mici valori fiind inregistrate.

Prognoza meteo, azi, 13 iulie 2020. Meteorologii anunta vreme rece in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de 13 iulie aduce scaderi semnificative de temperatura in toata tara. Vremea va fi mai rece fata de valorile normale ale acestei perioade a anului, mai ales in zona de nord a.

Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea pana pe 10 august

In vara aceasta, caldura s-a lasat mult asteptata si pare ca nu va dura nici foarte mult. Prognoza meteo emisa de Administratia Nationala de Meterologie ANM) arata ca in perioada urmatoare, temperaturile vor fi destul de scazute, iar ploile nu vor mai fi asa frecvente.

Prognoza meteo, azi, 12 iulie 2020. Cad galben de furtuna si vijelii in aceste zone ale tarii

Pentru ziua de duminica, 12 iulie 2020, meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben, de instabilitate atmosferica accentuata pentru 28 de judete din tara. in aceste regiuni se anunta furtuni si.

Mai mult de jumatate de tara, sub cod galben de ploi. Vremea se raceste. Cat dureaza perioada cu vijelii

O atentionare meteorologica Cod galben de ploi torentiale a fost emisa, duminica, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pe parcursul zilei de astazi, sunt asteptate ploi cu descarcari electrice, in mai bine de jumatate din tara.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

Jumatate din statul Oklahoma a devenit rezervatie a nativilor americani

Curtea Suprema a Statelor Unite a decis joi ca jumatate din statul Oklahoma este rezervatie a nativilor americani si a anulat o condamnare pentru viol a unui membru de trib, deoarece locul unde a avut loc fapta trebuie considerata in afara jurisdictiei penale a statului, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Alerta meteo: Vremea se schimba de duminica, 12 iulie. Ce se anunta

Meteorologii au emis sambata o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara, de duminica, de la ora 18. 00, si pana luni dimineata, ora 06. in cursul zilei de duminica, in regiunile vestice, nordice si centrale vremea se va raci semnificativ, dar in cele sud-estice disconfortul termic se va mentine accentuat, iar la amiaza indicele temperatura-umezeala ITU) va mai atinge pragul critic de 80 de unitati.

Prognoza meteo: Fenomene extreme lovesc Romania. Cand se schimba vremea, unde se anunta furtuni puternice

Dupa doua zile de racoare, canicula se intoarce in sudul tarii. De duminica, vremea se va raci semnificativ in regiunile vestice, nordice si centrale, iar in rest va fi in continuare calduroasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )