Libnet.ro
UNICEF

08:45

Program si rezultate la Cupa Mondiala de rugby

Online Sport Online Sport,
Program si rezultate la Cupa Mondiala de rugby

Nu mai putin de sase meciuri sunt programate la Cupa Mondiala de rugby la finalul acestei saptamani, printre care se remarca duelul dintre Anglia si Tara Galilor de sambata seara. Pe noi ne intereseaza in mod special intalnirea Romania-Irlanda, care va fi transmisa LIVE TEXT duminica de la ora 18:45. Vedeti in aceasta pagina programul complet al meciurilor si rezultatele inregistrate pana acum. continuă pe Online Sport

LIVE Cupa Mondiala de rugby: Romania-Irlanda (Duminica, 18:45)

Pentru a treia oara la Cupa Mondiala echipa Romaniei va da piept cu Irlanda, una dintre natiunile de prim plan din rugbyul european si mondial. Meciul Romania-Irlanda este gazduit de noul Wembley, duminica, de la ora 18:45.

LIVE Cupa Mondiala de rugby: Romania-Franta

Miercuri seara de la ora 22:00 transmitem live text in aceasta pagina debutul nationalei de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala contra puternicei nationale a Frantei.

MINUT cu MINUT Cupa Mondiala de rugby: Romania-Franta

Miercuri seara de la ora 22:00 am transmis live text in aceasta pagina debutul nationalei de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala contra puternicei nationale a Frantei.

LIVE Cupa Mondiala de rugby: Romania-Franta (22:00)

Miercuri seara de la ora 22:00 transmitem live text in aceasta pagina debutul nationalei de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala contra puternicei nationale a Frantei.

Romania a fost invinsa de Franta, la Cupa Mondiala de rugby

Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, miercuri, pe stadionul Olimpic din Londra, de selectionata Frantei, scor 38-11 17-6), la Cupa Mondiala din Anglia.

Grecia: Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe

Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi din cadrul noului Executiv de la Atena a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe pe.

Romania pierde cu Franta meciul inaugural la Cupa Mondiala

Debut cu stangul pentru Stejari la actuala editia a Cupei Mondiale de rugby din Anglia, echipa Romaniei fiind invinsa de vicecampioana mondiala Franta, cu 38-11 17-6).

Andrei si Valentin Ursache, primii frati din rugby-ul romanesc care vor evolua la Cupa Mondiala

Andrei si Valentin Ursache, in varsta de 31, respectiv 30 de ani, sunt primii frati din rugby-ul romanesc care vor evolua la o editie a Cupei Mondiale, cei doi facand parte din lotul deplasat in Anglia de selectionerul Lynn Howells, informeaza frr. ro.

Rezultate Cupa Romaniei: Care sunt echipele calificate in optimi. Dinamo si Steaua joaca joi

Saisprezece echipe au mai ramas in Cupa Romaniei, care urmeaza sa se dueleze in faza optimilor de finala. Saisprezecimile nu au fost lipsite de surprize.

Orheienii platesc mai putin pe apa. Apa-Canal Orhei a redus pierderile si compenseaza 50% din tarif

Locuitorii orasului Orhei au primit facturile la apa potabila pentru luna august cu sume de plata mai mici comparativ cu lunile precedente, datorita faptului ca Regia Apa Canal-Orhei a diminuat cheltuielile in urma pierderilor si chiar compenseaza 50% din valoarea tarifelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )