Libnet.ro
UNICEF

16:01

Romania a fost invinsa de Franta, la Cupa Mondiala de rugby

România Liberă România Liberă,
Romania a fost invinsa de Franta, la Cupa Mondiala de rugby

Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, miercuri, pe stadionul Olimpic din Londra, de selectionata Frantei, scor 38-11 17-6), la Cupa Mondiala din Anglia. continuă pe România Liberă

VIDEO Cupa Mondiala la rugby: Noua Zeelanda a impresionat din nou cu dansul haka! Semnificatiile haka

Noua Zeelanda a castigat meciul de debut de la Cupa Mondiala, 26-16 cu Argentina. 019 suporteri au urmarit partida, printre care si Jose Mourinho.

LIVE Cupa Mondiala de rugby: Romania-Franta

Miercuri seara de la ora 22:00 transmitem live text in aceasta pagina debutul nationalei de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala contra puternicei nationale a Frantei.

MINUT cu MINUT Cupa Mondiala de rugby: Romania-Franta

Miercuri seara de la ora 22:00 am transmis live text in aceasta pagina debutul nationalei de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala contra puternicei nationale a Frantei.

LIVE Cupa Mondiala de rugby: Romania-Franta (22:00)

Miercuri seara de la ora 22:00 transmitem live text in aceasta pagina debutul nationalei de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala contra puternicei nationale a Frantei.

Stejarii cauta gloria la Cupa Mondiala de rugby. Meciuri infernale pentru Romania

Nationala de rugby a Romaniei debuteaza, miercuri, la Cupa Mondiala din Marea Britanie, acolo unde se vor duela, intre 18 septembrie 31 octombrie, cele mai bune 20 echipe ale lumii. Una dintre echipele de top europene din afara celor 6 natiuni, Romania are o grupa de foc, cu echipe precum Franta, Irlanda, Canada si Italia.

Echipa Romaniei pentru meciul cu Franta de la Cupa Mondiala

Nationala Romaniei debuteaza, miercuri seara, impotriva Frantei la Cupa Mondiala de rugby din Anglia. Vedeti mai jos numele celor 15 Stejari care vor intra pe gazonul Stadionului Olimpic din Londra.

Cupa Mondiala de Rugby: Succes istoric pentru Japonia. Selectionata nipona a invins in prelungiri dubla campioana mondiala Africa de Sud (VIDEO)

Victorie istorica pentru selectionata de rugby a Japoniei. Aceasta a invins Africa de Sud, dubla campioana mondiala, in primul meci din cadrul Grupei B a Cupei Mondiale 2015, cu scorul de 34-32 10-12),.

Andrei si Valentin Ursache, primii frati din rugby-ul romanesc care vor evolua la Cupa Mondiala

Andrei si Valentin Ursache, in varsta de 31, respectiv 30 de ani, sunt primii frati din rugby-ul romanesc care vor evolua la o editie a Cupei Mondiale, cei doi facand parte din lotul deplasat in Anglia de selectionerul Lynn Howells, informeaza frr. ro.

Noua Zeelanda evita surpriza cu Argentina. Nou record de spectatori la Cupa Mondiala

Campiona mondiala Noua Zeelanda a trecut prin mari emotii, duminica seara, in partida cu Argentina care a marcat debutul pentru All Blacks la actuala editie a Cupei Mondiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )