Libnet.ro
UNICEF

12:45

Programul autobuzelor si al metroului de Revelion. Cum vor circula in noaptea de Anul Nou

Adevărul Adevărul,
Programul autobuzelor si al metroului de Revelion. Cum vor circula in noaptea de Anul Nou

Autobuzele, tramvaiele si metroul vor circula toata noaptea de Anul Nou in Capitala. Societatea de Transport Bucuresti va asigura transportul public pe parcursul noptii cu autobuzele liniilor de noapte, dar si cu tramvaiele liniilor 1, 10 si 41, care vor circula la un interval de 30 minute. Totodata, Metrorex a anuntat ca metrourile vor circula la un interval de 10 minute intre orele 00:00 - 1:00, respectiv 20 de minute intre 1:00 si 5:00. continuă pe Adevărul

Programul metroului si al autobuzelor de REVELION: Cum se circula in Capitala

Atat Metrorex, cat si Societatea de Transport Bucuresti STB, fosta RATB) au anuntat ca in noaptea de Revelion, tranportul public va circula. Metroul va merge la intervale de 20 de minute dupa ora 1, iar.

Cum vor circula metroul, autobuzele si tramvaiele n noaptea de Revelion

Atat metroul, cat si autobuzele liniilor de noapte care fac legatura cartierelor bucurestene cu zonele centrale, precum si tramvaiele 1,10 si 41 vor circula in noaptea de Revelion, anunta Metrorex si Societatea de Transport Bucuresti.

Program metrou, de Revelion. Cum vor circula trenurile de Anul Nou

Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1. Toate liniile de autobuze STB de noapte care ajung in zona centrala vor circula si el pe tot.

Trei linii de tramvai vor circula toata noaptea de Revelion. Vor fi si autobuze de noapte

Societatea de Transport Bucuresti fosta RATB) anunta ca in noaptea de Revelion va suplimenta transportul cu linii de noapte, care vor face legatura cartierelor bucurestene cu zonele centrale. De asemenea,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )