Libnet.ro
UNICEF

15:15

Programul de guvernare al Guvernului Citu a fost depus. Ce promite noul Cabinet

Antena3 Antena3,
Programul de guvernare al Guvernului Citu a fost depus. Ce promite noul Cabinet

Programul de Guvernare al Cabinetului Citu promite ca datoria publica nu va depasi pragul de 60% din PIB, cresterea colectarii veniturilor din accize, TVA si taxe vamale, reforma ANAF, reformarea sistemului fiscal-bugetar si modernizarea infrastructurii. continuă pe Antena3

DOCUMENT Programul de guvernare al Guvernului Citu

Guvernul Citu a facut miercuri public programul de guvernare pentru urmatorii patru ani. Coalitia PNL - USR - PLUS - UDMR afirma ca sustine nou model de dezvoltare sustenabila, axat pe investitii, stimularea si dezvoltarea capitalului, cresterea competitivitatii companiilor romanesti si transformarea digitala a economiei si administratiei, eficientizarea cheltuielilor statului si combaterea saraciei.

Membrii Guvernului Citu au depus juramantul de investitura

Membrii Guvernului condus de prim-ministrul Florin Citu au depus juramantul de investitura, miercuri seara, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni.

Coalitia de centru-dreapta discuta programul de guvernare Florin Citu: Negocieri incheiate la finante, fonduri europene si spitalizare

Florin Citu, propus ca premier in urma discutiilor dintre lideriiPNL,USR-PLUSsiUDMR, a spus ca, in urma discutiilor legate de programul de guvernare, printre capitolele de negociere.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa investirea Guvernului Citu. Ciolaniada Dreptei Rapace, gata sa fure tot in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seara, un nou atac la adresa Guvernului Citu, chiar in timp ce ministrii din noul Executiv depuneau juramantul la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Hotararea Parlamentului pentru acordarea increderii Guvernului Citu - publicata in Monitorul Oficial

Hotararea Parlamentului privind investitura Guvernului Citu a fost publicata, miercuri seara, in Monitorul Oficial.

Parlamentarii AUR si PSD au protestat in tandem in sedinta de plen destinata investirii Guvernului Citu

Parlamentarii AUR si PSD au protestat in sedinta de plen destinata investirii Guvernului Citu, cei de la AUR sustinad redeschiderea scolilor, iar social-democratii avandu-l ca tinta pe premierul desemnat Florin Citu.

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Citu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea Guvernului Citu.

Orban, dupa investirea Guvernului Citu: PSD si AUR sunt tributari unor metehne din trecut, care au facut rau societatii romanesti VIDEO

Presedintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac asupra AUR si PSD miercuri, dupa votul din Parlament privind instalarea Guvernului Citu. Acesta a subliniat ca PNL nu putea face alianta cu doua formatiuni cu totul si cu totul tributari unor mentalitati din trecut.

VIDEO Ministrii Guvernului Citu, avizati pe repede inainte Document programul de guvernare

Liderii Coalitiei PNL, USR-PLUS si UDMR au depus miercuri dimineata lista si programul de guvernare, intrand astfel in linie dreapta pentru investirea executivului condus de liberalul Florin Citu. Toti cei 18 ministri propusi in viitorul guvern au primit avize pozitive in comisiile parlamentare, in urma unor audieri pe repede inainte. Plenul reunit a fost convocat la ora 15. 00 pentru votul de investire. Votul este secret, cu bile. Pentru ca guvernul sa primeasca votul de incredere este nevoie de 233 de voturi pentru. PNL, USR-PLUS si UDMR au impreuna 244 de parlamentari, la care s-ar adauga sprijinul celor 18 deputati din grupul minoritatilor nationale, altele decat cea maghiara. in total, pe hartie, coalitia ar avea garantate 262 de voturi la investire.

PROGRAM DE GUVERNARE Guvernul Citu promite ca va construi peste 1.000 km de autostrazi

Capitolul Transporturi al programului de guvernare prezentat de premierul propus Florin Citu prevede atat continuarea proiectelor de autostrazi incepute, cat si demararea unora noi. in total, programul cuprinde realizarea a peste 1. 000 de kilometri de autostrazi. Proiectul propune cresterea mobilitatii pe Valea Prahovei, dar si construirea a aproximativ 370 de kilometri de centuri ocolitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )