Libnet.ro
UNICEF

09:45

Programul meciurilor din Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos programul partidelor de joi din grupele Europa Laegue, penultima etapa inaintea stabilirii echipelor calificate in 16-imile de finala. continuă pe Online Sport

Barcelona si Leipzig, calificate in optimi. Rezultatele meciurilor din Champions League

FC Barcelona si RB Leipzig s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale Ligii Campionilor la .

Programul meciurilor de miercuri in Champions League

A 5-a etapa din faza grupelor Champions League continua, miercuri, cu alte opt partide dintre cele mai interesante.

EUROPA LEAGUE CFR Cluj, la un punct de primavara europeana

Fotbalul autohton poate avea, astazi, un motiv de satisfactie, la finele unui an cu putin alb nationala de tineret) si foarte mult gri cu nuante de negru seniorii). CFR Cluj este foarte aproape de o performanta notabila, calificarea in primavara europeana a Europa League. Echipa campioana are nevoie de un singur punct in meciurile cu Lazio si Celtic pentru a-si asigura calificarea in saisprezecimile de finala. CFR o va intalni pe Lazio, azi, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00, in Grupa E a Europa League.

Ovidiu Hategan delegat la un meci incins de Europa League

Arbitrul international Ovidiu Hategan va oficia in aceasta saptamana la partida de Europa League dintre Istanbul Baskeshir si AS Roma, meci din Grupa J a competitiei.

Lazio CFR Cluj, LIVE, etapa a cincea Europa League. De la ce ora incepe meciul pe Digi Sport 1

CFR Cluj se pregateste pentru cel de-al cincilea test european. Azi, 28 noiembrie, Romania se intalneste cu Lazio in etapa a cincea din grupa E a Europa League. La ce ora incepe meciul pe Digi Sport 1? Lazio CFR Cluj, LIVE. La ce ora incepe meciul? Mari emotii pentru sussinatorii campioanei Romaniei! Acestia vor .

Europa League: Lazio vs CFR - La un punct distanta de fericire

Cu noua puncte acumulate dupa primele patru meciuri disputate, CFR Cluj se afla foarte aproape de calificarea in primavara Europa League. Un singur punct o desparte de aceasta performanta. Daca va putea el sa fie luat de pe Stadio Olimpico vom afla in aceasta seara, de la ora 22:00. Confruntarea Lazio vs CFR Cluj va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTv si LiveText pe HotNews. ro.

O romanca, inclusa de britanici pe lista celor 30 de guru ai inteligentei artificiale din Europa

Romanca Maria Luciana Axente a fost inclusa pe lista celor 30 de guru ai inteligentei artificiale AI) din Europa, intocmita de Sifted, o publicatie online britanica, dedicata startup-urilor si tehnologiei si sustinuta de Financial Times.

Marea Neagra, depozit de deseuri toxice. Este cea mai poluata din Europa

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza.

Razor deschide la Londra primul magazin de gaming din Europa

Primul magazin RazorStore din Europa, deschis recent in capitala Marii Britanii, se bucura de un spatiu de peste 343 de metri patrati, fiind cel mai mare RazerStore deschis pana acum. Magazinul din Londra reprezinta cel mai important punct al prezentei Razer in retail la nivel global, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

BURSELE DIN LUME Trump impulsioneaza bursele din Europa si SUA

Bursele din Europa au crescut vineri, in majoritate, dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat ca SUA si China se apropie de incheierea unui acord comercial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )