Libnet.ro
UNICEF

09:00

Programul Prima Casa va fi extins si pentru romanii din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul Prima Casa va fi extins si pentru romanii din diaspora

Programul Prima casa va fi extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, la rubrica Transparenta decizionala. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Prima Casa, extins pentru romanii din strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane lei, pana la finele acestui an, informeaza Mediafax.

Programul Prima Casa, extins pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate vor putea sa acceseze credite Prima Casa. Programul Prima Casa va fi extins si pentru romanii din diaspora, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, la.

Programul Prima Casa, extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane lei, pana la finele acestui an. Este o propunere venita din practica, prin care dorim sa-i sprijinim pe romanii care muncesc in strainatate sa isi achizitioneze sau sa isi construiasca o locuinta. In acelasi timp, masura va contribui la o administrare mai eficienta si la cresterea gradului de utilizare a portofoliului de garantii din Programul Prima Casa, arata, intr-un comunicat, ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.

Programul Prima Casa, extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane.

Programul Prima Casa, extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa. Plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane le.

Romanii din diaspora cer mai multe sectii de vot

Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) cere Ministerului Afacerilor Externe din Romania sa asigure posibilitatea de a vota tuturor cetatenilor care sunt in afara tarii, cu prilejul alegerilor prezidentiale si, de asemenea, marirea numarului de sectii de vot pentru romanii din Diaspora, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Prima Casa va putea fi accesata si de romanii plecati in strainatate. Plafonul alocat garantiilor: 25 de milioane de lei

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 de milioane de lei, pana la finele acestui an, anunta Ministerul Finantelor.

Programul Prima Masina este mai bun ca Rabla si ar putea sa-l inlocuiasca - Ce spun producatorii locali si ce sugestii au

Dacia este multumita de programul Prima Masina anuntat luni si considera ca ii va ajuta vanzarile, mai ales in randurile tinerilor. Ford spune ca programul este binevenit, dar sugereaza ca ar trebui sa poata fi cumparate prin program si masini ceva mai scumpe. Si APIA e de parere ca garantarea ar trebui sa fie pana la o anumita suma, dar cu posibilitatea de a lua o masina la un pret ceva mai mare decat cei 50. 000 lei din prezent. O idee ce se desprinde e si ca producatorii locali sunt de parere ca Prima Masina ar trebui sa inlocuiasca Rabla, fiindca e net superior.

Programul Prima masina. Tinerii isi pot cumpara masina cu credit garantat de stat

Tinerii isi pot cumpara de acum masina cu credit garantat de stat. Ministerul Economiei a lansat astazi programul Prima masina. Statul garanteaza creditul pentru un automobil nou, in conditiile in care cel.

Programul Prima Masina ar trebui sa inceapa la 1 noiembrie. Care sunt conditiile actiunii ce are ca obiectiv vanzarea de 20.000 de masini noi/an

Programul Prima Masina, prin care statul vrea sa incurajeze cumpararea de masini noi de sub 50. 000 lei+TVA, garantand jumatate din valorea creditului, ar trebui sa inceapa la 1 noiembrie si sa aduca anul acesta vanzari de peste 2. 500 de unitati, a spus ministrul Economiei, Constantin Nita. Avansul pentru o masina noua va fi de 5-10%, iar creditul se va intinde pe maxim sapte ani. Sper sa-l putem adopta in sedinta de guvern de saptamana viitoare . ) Vrem sa-l aplicam de la inceput bine, fiindca avem o traditie de idei bune pe care le aplicam prost, a spus premierul Victor Ponta, prezent la eveniment.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )