Libnet.ro
UNICEF

14:30

PROIECT DE LEGE: PRO Romania vrea un venit minim vital pentru cetateni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROIECT DE LEGE: PRO Romania vrea un venit minim vital pentru cetateni

Pro Romania a introdus un proiect legislativ in Parlament menit sa asigure venitul minim pentru cetatenii afectati de actuala criza economica generata de pandemia Covid-19. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1500 de lei si venitul net lunar al persoanei, propune PRO Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Venit minim vital si in Romania. Cine vine cu propunerea

Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, propune ca fiecare cetatean afectat de coronacriza sa beneficieze de sprijin pentru trai decent, prin asigurarea, de catre stat, a unui venit minim vital lunar. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1. 500 de lei si venitul net lunar al persoanei.

Partidul lui Ponta propune venitul minim vital pentru romanii afectati de coronacriza, dupa modelul Spaniei

Pro Romania propune ca fiecare cetatean afectat de coronacriza sa beneficieze de sprijin pentru trai decent, prin asigurarea, de catre stat, a unui venit minim vital lunar. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1. 500 de lei si venitul net lunar al persoanei, potrivit unui comunicat de presa al partidului.

Victor Ponta, ajutor de la stat pentru romanii afectati de criza: Vom propune un proiect de lege pentru Venitul Minim Vital, dupa modelul Spaniei

Victor Ponta, liderul partidului ProRomania, a declarat in exclusivitate la Antena 3, ca va propune, in cursul lunii iunie, un proiect de lege privind stabilirea unui Venit Minim Vital pentru familiile vulnerabile, dupa modelul adoptat ieri de Spania.

Consiliul Legislativ: Amenzile uriase din perioada starii de urgenta nu pot fi anulate prin lege. Proiectul de lege a fost initiat de PSD, ALDE si Pro Romania

Amenzile din perioada starii de urgenta nu pot fi anulate prin lege, avertizeaza Consiliul Legislativ, ca reactie la proiectul de lege initiat de PSD, ALDE si PRO Romania care isi propune ca toate procesele.

Medicul personal al actorului Florin Piersic a lasat PSD pentru PRO Romania. Unde va candida doctorul din Blaj

Medicul personal al celebrului actor Florin Piersic a demisionat din PSD. Mircea Frentiu s-a inscris in partidul PRO Romania.

PSD negociaza aliante cu Pro Romania si cu ALDE

Lideri ai PSD au aviut intalniri cu lideri ai partidelor Pro Romania si ALDE, pentru a negocia event.

Ce spune Ciolacu despre o alianta PSD-ALDE-Pro Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu ar spune nu unei aliante cu ALDE si Pro Romania, asa cum au aparut informatii in acest sens chiar astazi.

PSD, ALDE si Pro Romania ar putea forma o alianta pentru locale si parlamentare. Gabriela Firea: Pandemia a oprit aceste discutii Ce spune primarul general al Capitalei despre data alegerilor (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, recunoaste ca au existat discutii intre PSD, ALDE si Pro Romania pentru a forma fie o alianta politica, fie una electorala, fie ambele, atat pentru alegerile.

Surse: PSD, Pro Romania si ALDE vor sa-si faca alianta si sa rastoarne guvernul. Bogdan (PNL): De la dorinta la putinta e cale lunga

PSD, Pro Romania si ALDE vor semna un acord de formare a unei Aliante politice de tipul celei care a fost Uniunea Social-Liberala PSD-PNL), potrivit unor informatii citate de stiripesurse. ro.

Scarbit de Romania, vrea sa munceasca in Ungaria: Daca imi da Viktor Orban de lucru, ma duc maine!

Ceea ce se intampla in tara, cu idei absurde propuse in numele combaterii COVID-ului, i-a scos din sarite pe multi. Si, unii vad o singura solutie: plecarea din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )