Libnet.ro
UNICEF

07:00

Proiect POSDRU de peste 13,6 milioane lei pentru incurajarea mestesugarilor rurali

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiect POSDRU de peste 13,6 milioane lei pentru incurajarea mestesugarilor rurali

Proiectul Me and sterul turistic - Integrarea abilita and tilor meste and sugare and sti in turismul local - alternativa viabila de revitalizare a spa and tiului rural, in valoare de peste 13,6 milioane de lei, a fost lansat pe 4 iunie si urmareste valorificarea abilita and tilor me and ste and sugare and sti ale somerilor din mediul rural and si orientarea lor catre mici afaceri, ca lucratori independen and ti, ini and tiatori ai unor mici ateliere sau in ocupa and tii din sectorul turistic care sunt interconectate cu domeniul me and ste and sugaresc. continuă pe Ziarul Bursa

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Proiect de peste 9 milioane lei pentru ocuparea bolnavilor si a dependentilor de droguri

Proiectul SALVA - SAnsa La Via and ta Activa!, lansat miercuri de Asocia and tia PartNET - Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, vizeaza cre and sterea ratei de ocupare a 800 persoane apar and tinand unor grupuri vulnerabile bolnavi si dependenti de droguri), folosind inclusiv terapia prin arta. Valoarea proiectului este de 9. 676,94 lei, dintre care finantarea nerambursabila europeana din fonduri structurale se ridica la 9. 003,4 lei.

MFP aloca peste 3 miliarde lei pentru returnarea sumei de 4 eurocenti din acciza suplimentara

Ministerul Finantelor Publice va aloca un buget de 3. 021,6 milioane lei pentru returnarea sumei de 4 eurocenti din acciza suplimentara de 7 eurocenti, aplicata incepand cu 1 aprilie 2014, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Perchezitii in Bucuresti si in Ilfov intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul: peste 6,2 milioane de lei

Peste 20 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si in judetul Ilfov la locuintele unor persoane fizice si la sediile unor persoane juridice suspectate de evaziune fiscala. in acest caz, prejudiciul se ridica la peste 6,2 milioane de lei, spun anchetatorii.

Colegiul National Constantin Cantacuzino, reabilitat cu 13,8 milioane de lei

Colegiul National Constantin Cantacuzino din Targoviste a fost reabilitat si modernizat cu fonduri europene de 13,8 milioane de lei. S-au reabilitat spatiile existente, iar scoala a castigat alte noi spatii pentru clase, doua laboratoare si o biblioteca, prin mansardarea actualelor corpuri si construirea unuia nou. Proiectul a demarat in 2012.

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,7 milioane euro).

Romgaz investeste 666 milioane lei in explorare

Conducerea Romgaz a anuntat ieri la Medias ca societatea si-a bugetat, pentru acest an, investitii in activitatea de explorare si productie de circa 666 milioane lei. Investitiile vizeaza atat cercetarea de noi zacaminte cat si dezvoltarea celor existente, aflate in productie.

Finantare BERD de 30 de milioane de lei pentru servicii de canalizare si apa in judetul Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va acorda o finantare in valoare de 30 de milioane de lei 6,6 milioane de euro) pentru modernizarea serviciilor retelei de apa si canalizare din sase orase din judetul Hunedoara, se arata intr-un comunicat de presa.

Afaceri de 1,7 milioane de lei pentru primii cinci jucatori din industria semintelor

Primii cinci jucatori din piata locala a semintelor au avut afaceri cumulate de 1,7 miliarde de lei in 2013, potrivit calculelor ziarului Bursa, pe baza datelor disponibile la Ministerul Finantelor Publice.

CEC Bank lanseaza Microcreditele pentru agricultura

CEC Bank beneficiaza de 16,6 milioane lei pentru microcreditele in domeniul agriculturii, pe baza unei conventii cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), pentru sustinerea fermelor de familie si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, conform unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )