Libnet.ro
UNICEF

18:45

Proiectul care prevedea amnistia si gratierea, RESPINS de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Recursul compensatoriu, amanat

B1 B1,
Proiectul care prevedea amnistia si gratierea, RESPINS de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Recursul compensatoriu, amanat

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a fost respins, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Proiectul a fost initiat in 2017 de Florin Iordache si adoptat tacit de Senat in toamna. continuă pe B1

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea, respins in unanimitate la Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, in unanimitate, un raport de respingere proiectului legislativ privind amnistie si gratiere. Comisia a mai decis amanarea dezbaterii Legii privind recursul compensatoriu, la solicitarea PSD.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins legea privind amnistia si gratierea

Deputatii din Comisia juridica a camerei inferioare a Parlamentului au adoptat marti, in unanimitate, raportul de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea. Camera Deputatilor va fi convocata intr-o sesiune extraordinara in 26-28 august.

Deputatii din Comisia Juridica au respins amnistia si gratierea, dar au amanat o decizie privind recursul compensatoriu -UPDATE

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, in unanimitate, un raport de respingere proiectului legislativ privind amnistie si gratiere, informeaza Mediafax. in acelasi timp, la solicitarea PSD, comisia a decis amanarea dezbaterii Legii privind recursul compensatoriu.

Camera Deputatilor: Comisia juridica a respins proiectul privind gratierea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, in unanimitate, proiectul de lege pentru gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate. Raportul comisiei urmeaza sa fie.

Camera Deputatilor: Comisia juridica a respins proiectul privind gratierea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, in unanimitate, proiectul de lege pentru gr.

EXCLUSIV ONLINE Discutii tensionate in Comisia Juridica pe tema Recursului compensatoriu. Eugen Nicolicea (PSD): O discutie populista facuta de unul care e capul rautatilor Stelian Ion (USR): Culmea neobrazarii!

EXCLUSIV ONLINE Discutiile referitoare la Legea recursului compensatoriu au fost amanate in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor dupa un schimb de replici intre deputatul PSD Eugen Nicolicea si cel USR.

CAMERA DEPUTATILOR: Comisia juridica a amanat decizia in privinta abrogarii legii recursului compensatoriu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, marti, cu 11 voturi pentru, 9 impotriva si o abtinere, decizia in privinta proiectului de abrogare a recursului compensatoriu.

Comisia juridica a amanat decizia in privinta proiectului de abrogare a recursului compensatoriu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat cu 11 voturi pentru, 9 impotriva si o abtinere, decizia in privinta proiectului de abrogare a recursului compensatoriu, scrie Agerpres .

Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei si gratierii, depusa din 2017 in Parlament, a fost respinsa, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, cu un vot in unanimitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )