Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proiectul de lege privind organizarea profesiei de bona, avizat pozitiv de Comisia pentru Munca din Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Proiectul de lege privind organizarea profesiei de bona, avizat pozitiv de Comisia pentru Munca din Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind organizarea si functionarea profesiei de bona, initiat de PSD si PNL, a fost votat de catre deputatii din Comisia pentru Munca. Potrivit proiectului, nu pot exercita aceasta profesie. continuă pe Antena3

Legea privind profesia de bona, avizata pozitiv in Comisia de munca a Camerei

Deputatii din Comisia pentru munca au avizat favorabil, miercuri, proiectul de lege privind organizarea si functionarea profesiei de bona, initiat de PSD si PNL, stabilind ca nu pot exercita aceasta profesie persoanele care au fost condamnte definitiv pentru o fapta prevazuta de legea penala, informeaza Mediafax.

Legea privind profesia de bona, avizata pozitiv in Comisia de munca a Camerei Deputatilor

Proiectul de lege privind organizarea si functionarea profesiei de bona a primit aviz favorabil din partea deputatilor din Comisia pentru Munca. Proiectul, initiat de PSD si PNL, precizeaza ca nu pot exercita aceasta profesie persoanele care au fost condamnate definitiv pentru o fapta prevazuta de legea penala. Legea urmeaza sa ajunga in plenul Camerei Deputatilor care este for decizional.

Legea privind profesia de bona a primit aviz pozitiv

Deputatii din Comisia pentru munca au avizat favorabil proiectul de lege privind organizarea si functionarea profesiei de bona, initiat de PSD si PNL, stabilind ca nu pot exercita aceasta profesie persoanele care au fost condamnte definitiv pentru o.

Proiectul privind organizarea si functionarea SRR si SRTV, adoptat de Senat

Senatul a adoptat, astazi, proiectul de lege privind privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) si Societatii Romane de Televiziune SRTV), initiat de catre Guvern, sustin sursele de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )