Libnet.ro
UNICEF

11:00

Propunere-soc pentru Consiliul Judetean Timis! Condamnat pentru batai cu sabii, acum candidat PNL

Antena3 Antena3,
Propunere-soc pentru Consiliul Judetean Timis! Condamnat pentru batai cu sabii, acum candidat PNL

Un condamnat la inchisoare pentru ca a taiat cu sabia mai multi oameni intr-un bar este pe loc eligibil pe lista de candidati PNL la Consiliul Judetean Timis. continuă pe Antena3

USR Covasna acuza PMP ca a falsificat listele cu semnaturi pentru Consiliul Judetean

Conducerea Uniunea Salvati Romania USR) Covasna acuza Partidul Miscarea Populara PMP) ca a falsificat in mod grosolan lista cu semnaturile de sustinere a candidatului pentru Consiliul Judetean Covasna, Alexandru Teaca.

PNL a depus candidaturile pentru Consiliul Judetean Alba. Batalia pentru majoritate si in urmatorul mandat

Liberalii din Alba si-au depus luni, 17 august, candidaturile pentru Consiliul Judetean Alba, institutie pe care vor sa o controloleze si in mandatul 2020 - 2024.

Alianta USR-PLUS a depus candidaturile pentru Consiliul Judetean Alba. Cate mandate ar putea avea in urmatorii 4 ani

Alianta USR-PLUS a depus luni, 17 august, candidatii pentru Consiliul Judetean Alba si pentru functia de presedinte al institutiei.

UPDATE Resita: Incendiu in cladirea in care functioneaza Primaria si Consiliul Judetean. Focul a fost stins dupa aproape 2 ore (VIDEO)

Un incendiu a cuprins marti seara, cladirea in care isi au sediulPrimaria si Consiliul Judetean Caras-Severin. Pana la momentul redactarii acestei stiri nu a fost confirmata nici o victima, insa.

Petre Roman, primul pe lista PSD pentru Consiliul General Bucuresti: Raman de confesiune liberal Gabriela Firea a avut o vointa politica net marcata, superioara si evident pozitiva

Fostul premier Petre Roman, care deschide lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), sustine ca ramane de confesiune liberal si ca nu intentioneaza sa se implice in viata interna a PSD. El a declarat la RFI ca a acceptat propunerea Gabrielei Firea pentru ca vrea sa faca ceva pentru Bucuresti, nu doar sa critice o situatie existenta.

Lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General Bucuresti: Petre Roman, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu

Fostul premier Petre Roman, Cornel Dinu, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu si Elisabeta Lipa se numara printre candidatii propusi de PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lista de candidaturi a fost depusa luni de Gabriela Firea, care a mers la Biroul Electoral insotita de toti candidatii, conform Hotnews.

VIDEO Lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General Bucuresti: Petre Roman, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu

Fostul premier Petre Roman, Cornel Dinu, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu si Elisabeta Lipa se numara printre candidatii propusi de PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lista de candidaturi a fost depusa luni de Gabriela Firea, care a mers la Biroul Electoral insotita de toti candidatii.

PSD a depus lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti: Cine deschide lista alaturi de Gabriela Firea (VIDEO)

PSD a depus, luni, lista candidati pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei si candidat pentru un nou mandat de edil al Bucurestiului, si-a prezentat.

PNL depune listele pentru Consiliul General. Orban: Dupa cum bine stiti, sunt legat profund de Bucuresti

Premierul Ludovic Orban depune la Biroul Electoral Central listele candidatilor pentru Consiliul General.

Alin Tise candideaza pentru un nou mandat la Consiliul Judetean Cluj

Actualul presedinte al CJ Cluj, Alin Tise, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Mandatul pentru care candidez are ca finalitate transformarea pana la capat a judetului Cluj intr-unul modern si dezvoltat la cele mai inalte standarde europene, a declarat Tise, conform Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )