Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un protest fata de problema cainilor maidanezi va fi organizat vineri in Capitala

Antena3 Antena3,
Un protest fata de problema cainilor maidanezi va fi organizat vineri in Capitala

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest in memoria lui Ionut Anghel si pentru sustinerea tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi. Manifestatia va avea loc vineri in Pia. continuă pe Antena3

Parintii protesteaza fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente.

PROTEST al parintilor fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana.

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta, relateaza Mediafax. Sute de parinti si copii vor manifesta in cadrul unui protest organizat vineri, 06 septembrie, in Piata Romana, incepand cu ora 19. 00, in memoria lui Ionut si in numele tuturor .

Primarul Craiovei, despre problema cainilor maidanezi: Stopam inmultirea lor

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a comentat, joi, la Antena 3, problema cainilor maidanezi. Potrivit acesteia, din estimarile facute pana la aceasta data, in Craiova, sunt in jur de 10. 000 de caini maid.

Problema cainilor MAIDANEZI: inregistrari INCENDIARE cu sefii de ONG. Dupa sterilizare, i-am reteritorializat

Antena 3 a obtinut inregistrari incendiare intre angajatii primariei si sefii ONG-urilor care iau in grija cainii maidanezi. Organizatiile neguvernamentele recunosc fara jena ca au lasat inapoi pe.

Problema cainilor MAIDANEZI. inregistrari INCENDIARE cu sefii de ONG: Dupa sterilizare, i-am reteritorializat

Antena 3 a obtinut inregistrari incendiare intre angajatii primariei si sefii ONG-urilor care iau in grija cainii maidanezi. Organizatiile neguvernamentele recunosc fara jena ca au lasat inapoi pe.

Crin Antonescu: Problema cainilor maidanezi nu tine de legislatie. Daca vrei sa-i ucizi, trebuie sa-i prinzi

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este de parere ca problema privind cainii vagabonzi nu tine de legislatie si ca sunt municipii din tara care au facut progrese pentru a rezolva situatia chiar cu.

Problema cainilor MAIDANEZI: Ne este FRICA sa ne urcam in masini, de teama sa nu fim muscati de cainii care dorm sub ele

Au existat proiecte, au existat fonduri pentru rezolvarea acestor proiecte, dar problema ramane inca pe strazile noastre. Cainii vagabonzi, hraniti si aparati de iubitorii de animale fac rau in fiecare zi.

Ce sume a avut la dispozitie autoritatea platita din banii nostri sa se ocupe de problema cainilor maidanezi

Autoritatea platita din banii nostri sa se ocupe de Supravegherea Animalelor din Bucuresti are la dispozitie peste 50. 000 de lei pe zi sa rezolve problema maidanezilor. Primaria a pus la dispozitia ASPA in.

Subiectele Zilei: Cum au dat elevii spaga la BAC 2013 in sesiunea din toamna; Cum s-a rezolvat problema cainilor maidanezi in Bucurestiul ocupat de trupele germane; Acuzatii DIICOT: Ministrii complotau! Miliardarul care conducea din umbra Ministerul Econ

Eugen Nicolaescu: Medicul va fi obligat sa spuna pacientului ce medicamente i se potrivesc. Ce vrea sa ia decide bolnavul. Medicul va fi. A inceput asaltul final al Rusiei impotriva Moldovei. Emisarul special al lui Putin pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, a venit la Chisinau si la Tiraspol incarcat de.

Cum s-a rezolvat problema cainilor maidanezi in Bucurestiul ocupat de trupele germane

Capitularea Bucurestilor, moment extrem de dureros pentru romani a avut si o nota tragi-comica, in felul haotic in care s-a desfasurat. in ziua de 22 noiembrie 1916, sosea in Bucuresti un ofiter german cu un drapel si o scrisoare sigilata, de la Maresalul Mackensen, pentru comandantul Garnizoanei Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )