Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest in premiera la OMV Petrom: 100 de sindicalisti vor picheta sediul central din Viena

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Protest in premiera la OMV Petrom: 100 de sindicalisti vor picheta sediul central din Viena

Circa o suta de reprezentanti ai salariatilor OMV Petrom, angajati in Suplacu de Barcau, Dragasani, Constanta si Craiova, vor protesta astazi la sediul central al OMV din Viena. Actiunea este organizata cu respectarea legislatiei austriece. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE: Protest in premiera la OMV Petrom: 100 de sindicalisti picheteaza sediul central din Viena

Circa o suta de reprezentanti ai salariatilor OMV Petrom, angajati in Suplacu de Barcau, Dragasani, Constanta si Craiova, vor protesta astazi la sediul central al OMV din Viena. Actiunea este organizata cu respectarea legislatiei austriece.

Licitatie pentru atribuirea unor foraje, la OMV Petrom

OMV Petrom SNP), controlat de grupul petrolier austriac OMV, va organiza in 15 iulie o licitatie deschisa pentru atribuirea unor lucrari de foraj de sonde cu o valoare cuprinsa intre 13 si 205,5 milioane de euro. Lucrarile sunt estimate sa dureze doi ani.

OMV Petrom face licitatie pentru lucrari de foraj de sonde, de pana la 205,5 mil. euro

Producatorul de hidrocarburi si electricitate OMV Petrom SNP), controlat de grupul petrolier austriac OMV, va organiza in 15 iulie o licitatie deschisa pentru atribuirea unor lucrari de foraj de sonde cu o valoare cuprinsa intre 13 si 205,5 milioane.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )