Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un protestatar din Bucuresti: Presa s-a sinucis! Antena 3 reactioneaza: Cine cere moartea lui Mircea Badea?

Hotnews Hotnews,
 Un protestatar din Bucuresti: Presa s-a sinucis! Antena 3 reactioneaza: Cine cere moartea lui Mircea Badea?

In timp ce voi stropeati ecranele pensionarilor cu saliva neputintei voastre si minteati cu nerusinare . ) realitatea vie, concreta, va contrazicea! Va arunca in ridicol!Va constata moartea!, scria cu zece zile in urma, pe blogul sau, unul dintre participantii la protestele din Bucuresti legate de Rosia Montana. Autorul, pe numele lui Silviu Dancu, proclama astfel moartea presei identificate prin Ciutacu, Badea, Gadea si Ciuvica si care, spune el, nu a fost ucisa, ci s-a sinucis prin felul cum actioneaza si cum reactioneaza in fata celor care dau like sau unfriend si digera altfel informatia, nu prin intermediul televizorului. Reactia Antena 3 a venit dupa noua zile, in emisiunea lui Mihai Gadea de miercuri seara, intr-un fragment insotit pe ecran, intre altele, de titlul: Cine cere moartea lui Mircea Badea. Basistii colcaie in piata, este concluzia realizatorului. continuă pe Hotnews

INFOGRAFIC Povestea maidanezului din Bucuresti

A fost nevoie de o tragedie ca autoritatile sa-si puna problema rezolvarii situatiei cainilor vagabonzi din Bucuresti. HotNews. ro va prezinta in cifre situatia pana in momentul in care un copil de 4 ani si-a pierdut viata. Urmariti in infografic cum au tratat autoritatile problema pana acum. Vezi in INFOGRAFIC datele statistice relevante pentru problema cainilor maidanezi.

(P) O zona abandonata devine un colt de rai pentru locuitorii sectorului 2 din Bucuresti

Pana la mijlocul anului trecut, cartierul Ion Creanga din sectorul 2 al capitalei nu avea niciun parc in apropiere. Zona destinata noului proiect era, de fapt, un loc de depozitare neautorizata a deseurilor. Prin.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )