Libnet.ro
UNICEF

13:15

Proteste la fabricile Renault si Fiat din Turcia. Productia a fost oprita

B1 B1,
Proteste la fabricile Renault si Fiat din Turcia. Productia a fost oprita

Muncitorii de la fabricile Ranault si Fiat din Turcia protesteaza fata de salariile mici si conditiile de munca, au declarat oficiali ai companiilor, citati de Reuters. Productia a fost oprita. La uzina. continuă pe B1

Proteste la fabricile Renault si Fiat din Turcia. Productia a fost oprita

Muncitorii de la fabricile Ranault si Fiat din Turcia protesteaza fata de salariile mici si conditiile de munca, au declarat oficiali ai companiilor, citati de Reuters. Productia a fost oprita. La uzina.

Fabricile Renault si Fiat din Turcia, productie oprita din cauza protestelor muncitorilor

Productia a fost oprita la fabricile Renault si Fiat din Turcia, in timp ce muncitorii protesteaza din cauza salariilor si conditiilor de munca, au declarat oficiali ai companiei, potrivit Reuters.

Productie oprita la fabricile Renault si Fiat din Turcia, din cauza protestelor muncitorilor. Uzina de la Bursa era una dintre sperietorile Dacia

Productia de autoturisme a fost oprita la fabricile Renault si Fiat din Turcia, in timp ce muncitorii protesteaza fata de salarii si conditiile de munca, scrie Reuters.

Productia Fiat si Renault din Turcia, oprita pe fondul protestelor

Productia a fost oprita la fabricile Renault si Fiat din Turcia, in timp ce muncitorii protesteaza fata de salarii si conditiile de munca, au declarat oficiali ai companiei, relateaza Reuters, in pagina electronica.

Bogdan Aurescu a propus o noua strategie NATO la reuniunea din Turcia

Ministrul Bogdan Aurescu a declarat ca a propus, la reuniunea din Turcia, o strategie a NATO cu doua brate care sa vizeze vecinatatea estica si cea sudica, pornind de la constatarea ca este nevoie ca regiunea Marii Negre sa fie mai ferm asezata pe harta strategica a Aliantei, relateaza Mediafax.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )