Libnet.ro
UNICEF

17:00

Proteste fata de proiectul Rosia Montana, organizate si in Cluj, Campina si Alba

B1 B1,
Proteste fata de proiectul Rosia Montana, organizate si in Cluj, Campina si Alba

Proteste fata de proiectul minier de le Rosia Montana au fost organizate in mai multe orase din tara, duminica seara, oamenii iesind in strada nu doar in Bucuresti, ci si in Cluj-Napoca, Campina si. continuă pe B1

Un nou mars de protest fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii merg inca o data la Guvern

Protestatarii din Bucuresti care se opun proiectului de exploatare miniera pe baza de cianuri de la Rosia Montana marsaluiesc inca o data prin centrul orasului. De data aceasta, traseul este mai scurt, iar punctul culminant este Piata Victoriei.

Un nou mars de protest fata de proiectul Rosia Montana: oamenii vor comemora tragedia de la Certej. Manifestantii merg inca o data la Guvern

Protestatarii din Bucuresti care se opun proiectului de exploatare miniera pe baza de cianuri de la Rosia Montana marsaluiesc inca o data prin centrul orasului. De data aceasta, traseul este mai scurt, iar punctul culminant este Piata Victoriei.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. 3.000 de oameni au manifestat timp de sase ore

Update 22. 40 - Manifestantii au eliberat carosabilul la Unirii si circulatia a fost reluata, incheind a noua duminica de proteste din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana dupa aproape sase ore.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Zeci de persoane s-au strans la Universitate

Cateva zeci se persoane s-au strans in Piata Universitatii, in cea de-a noua duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, un nou mars urmand sa aiba loc in centrul.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti au ajuns la Unirii si au blocat o intersectie

Update 20. 51 - Manifestantii care participa la protestul de duminica din Capitala fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la Unirii si s-au asezat pe carosabil, blocand circulatia la.

Sotia primarului Boc, printre protestatarii fata de proiectul Rosia Montana

Update 22. 00 - Printre manifestantii de la Cluj fata de proiectul Rosia Montana s-a numarat si sotia primarului Emil Boc, Oana Boc. Traficul rutier in fata Primariei Cluj-Napoca a fost reluat, duminica.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti au ajuns pe podul de la Natiunile Unite

Update 20. 16 - Protestatarii au ajuns acum pe podul de la Natiunile Unite, unde scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana. Update 19. 51 - Cei aproape 3. 000 de manifestanti care participa la protestul de duminica.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti scandeaza in fata Guvernului

Update 18. 50 - Coloana de manifestanti a ajuns in Piata Victoriei si scandeaza, la sediul Guvernului, contra exploatarii miniere de la Rosia Montana, aproape 3. 000 de persoane participand la marsul din.

Cluj: Protestatarii fata de proiectul Rosia Montana au blocat traficul in fata Primariei

Peste 800 de protestatari fata de proiectul de la Rosia Montana au blocat, duminica seara, traficul rutier in fata Primariei Cluj-Napoca, o parte dintre ei asezandu-se pe carosabil, la finalul unui mars prin.

VIDEO. Incidente in cea de-a noua saptamana de proteste fata de proiectul Rosia ...

UPDATE: Manifestantii au eliberat carosabilul la Unirii si circulatia a fost reluata, transmite Mediafax. Astfel, se incheie a noua duminica de proteste din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana, dupa aproape sase ore. // Inainte de incheierea protestului, Alexandru Alexe le-a multumit celor cateva zeci de manifestanti care mai erau la Unirii, spunandu-le ca a fost un protest frumos, care trebuie sa devina un obicei. Circulatia a fost reluata la Unirii, dupa ce .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )