Libnet.ro
UNICEF

01:05

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. 3.000 de oameni au manifestat timp de sase ore

Antena3 Antena3,
A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. 3.000 de oameni au manifestat timp de sase ore

Update 22. 40 - Manifestantii au eliberat carosabilul la Unirii si circulatia a fost reluata, incheind a noua duminica de proteste din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana dupa aproape sase ore. continuă pe Antena3

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Zeci de persoane s-au strans la Universitate

Cateva zeci se persoane s-au strans in Piata Universitatii, in cea de-a noua duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, un nou mars urmand sa aiba loc in centrul.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti au ajuns pe podul de la Natiunile Unite

Update 20. 16 - Protestatarii au ajuns acum pe podul de la Natiunile Unite, unde scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana. Update 19. 51 - Cei aproape 3. 000 de manifestanti care participa la protestul de duminica.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti au ajuns la Unirii si au blocat o intersectie

Update 20. 51 - Manifestantii care participa la protestul de duminica din Capitala fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la Unirii si s-au asezat pe carosabil, blocand circulatia la.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti scandeaza in fata Guvernului

Update 18. 50 - Coloana de manifestanti a ajuns in Piata Victoriei si scandeaza, la sediul Guvernului, contra exploatarii miniere de la Rosia Montana, aproape 3. 000 de persoane participand la marsul din.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti se indreapta spre Guvern

Update 18. 30 - Aproximativ 2. 000 de protestatari s-au strans in Piata Universitatii si au blocat zona de la rond pana dupa hotelul Intercontinental si vor sa ajunga la Guvern, pentru a manifesta si.

UPDATE. PROTESTE ROSIA MONTANA. Circulatia, blocata pe Bd. Magheru.

UPDATE: Protestatarii au blocat circulatia pe Bulevardul Magheru din Capitala, transmite B1. Manifestantii se indreapta spre sediul Guvernului. --- Cateva zeci se persoane s-au strans in Piata Universitatii, in cea de-a noua duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Manifestantii vor marsalui prin centrul Capitalei, intre Universitate si Piata Victoriei. Protestatarii au inceput sa se adune de la ora 16. 00 in Piata Universitatii, .

PROTESTE ROSIA MONTANA. Zeci de persoane s-au adunat la Universitate.

Cateva zeci se persoane s-au strans in Piata Universitatii, in cea de-a noua duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Manifestantii vor marsalui prin centrul Capitalei, intre Universitate si Piata Victoriei. Protestatarii au inceput sa se adune de la ora 16. 00 in Piata Universitatii, cu pancarte si mesaje contra exploatarii miniere cu cianuri, dar si a gazelor de sist. Acestia vor pleca in mars, in jurul orei 17. 00, de la .

PROTESTE ROSIA MONTANA. 500 de oameni protesteaza la Cluj.

Peste 500 de persoane protesteaza, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de proiectul minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Manifestatia nu este autorizata. Citeste si: UPDATE. Circulatia, blocata pe Bd. Magheru Cei peste 500 de protestatari s-au adunat, duminica, in jurul orei 17. 00, in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, avand asupra lor bannere cu mesaje precum Buciumul spune stop proiectului RMGC, Ura, a inceput deponta)minarea Romaniei, .

VIDEO. Incidente in cea de-a noua saptamana de proteste fata de proiectul Rosia ...

UPDATE: Manifestantii au eliberat carosabilul la Unirii si circulatia a fost reluata, transmite Mediafax. Astfel, se incheie a noua duminica de proteste din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana, dupa aproape sase ore. // Inainte de incheierea protestului, Alexandru Alexe le-a multumit celor cateva zeci de manifestanti care mai erau la Unirii, spunandu-le ca a fost un protest frumos, care trebuie sa devina un obicei. Circulatia a fost reluata la Unirii, dupa ce .

VIDEO Miting impotriva exploatarii de la Rosia Montana, a 9-a duminica: Proteste la Guvern, imbrinceli cu jandarmii

Protestatarii care se opun exploatarii miniere de la Rosia Montana au iesit din nou in strada in centrul Capitalei, pentru a noua duminica la rand. Protestul din Bucuresti a avut loc pe pe traseul Piata Universitatii - Piata Romana - Guvernul - Piata Unirii. Circa 3000 de bucuresteni au iesit la miting, o parte din ei provocind momente tensionate cu jandarmii. Profilul protestatarilor a inceput sa se schimbe usor fata de primele mitinguri din septembrie, cu participanti tot mai predispusi la imbrinceli si provocari. Vezi in text principalele momente ale protestului de duminica .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )