Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste violente in Iran. Zece morti, in cele mai importante manifestatii publice contra Republicii islamice

Antena3 Antena3,
Proteste violente in Iran. Zece morti, in cele mai importante manifestatii publice contra Republicii islamice

Numarul mortilor a crescut la zece in urma manifestatiilor de duminica seara care au avut loc in mai multe orase iraniene, a indicat luni televiziunea de stat iraniana, fara sa ofere detalii,. continuă pe Antena3

Cele mai importante inventii ale romanilor. Una a fost folosita de milioane de oameni din toata lumea

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Iata cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani. Stiloul. La data de 25 mai.

ANUL NOU 2018. Cele mai importante traditii de ANUL NOU 2018. Ce ai voie si ce nu e bine sa faci

In orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou. Google.

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

Cele mai importante cotidiene internationale trateaza pe larg in materialele de final de 2017 situatia din Romania privind schimbarile din justitie

Anul 2017 a fost unul de mari tensiuni in societate ca urmare a politicilor coalitiei venite la putere de a produce schimbari masive in justitie, modificari de legi considerat drept un atac la adresa.

Cinci dintre cele mai importante inventii ale romanilor: una din ele a fost folosita de o buna parte a populatiei Globului

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Conationalii nostri au realizat mai multe inventii ce au schimbat practic lumea. in cele ce urmeaza va vom prezenta cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani.

Lista celor mai importante modificari legislative si fiscale care vor afecta milioane de romani in 2018

Anul 2018 aduce schimbari dramatice pentru romani, prin intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante.

LISTA celor mai importante MODIFICARI legislative si fiscale care VOR AFECTA milioane de romani in 2018

Anul 2018 aduce schimbari dramatice pentru romani, prin intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante.

Cele mai importante descoperiri stiintifice care au marcat 2017

2017 a fost un an al multordescoperi stiintifice, care, la un moment dat, ne pot salva sau ne pot imbunatati calitatea vietii considerabil. Multumita internetului, stiinta a devenit un punct de interes pentru milioane de oameni din intreaga lume. in fiecare an, compania de analiza Altmetric din Londra lanseaza un clasament al celor mai bune [].

Cele mai mari investitii obtinute de startup-uri si firme romanesti, in 2017

Cele mai mari investitii in firmele mici si medii romanesti, in special cele din domeniul tehnologiei, au venit din partea unor fonduri de investitii straine. Dar, sunt cateva startup-uri care au reusit sa atraga sume importante de bani si din partea unor fonduri private romanesti sau antreprenori locali. Iata care au fost in acest an cele mai mari fiantari obitinute de firmele fondate de romani.

Cele mai mari amenintari globale in 2018 INFOGRAFIE

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )